Бруней въведе екзекуция с камъни за гейсекс

Бруней въведе смъртно наказание за хора, които са правили секс с представители на своя пол, предаде Би Би Си.

Султанът на малката, но богата на течни горива държава в северната част на тихоокеанския остров Борнео - Хасанал Болкиах в обръщение към поданиците си е заявил, че хванатите в престъплението мъже и жени ще бъдат убивани с камъни. "Така е записано в Шериата (предписания в Исляма за поведение на мюсюлманите и предвидените от правните норми наказания). Ние трябва  да засилим нашата вяра", е казал монархът.

Според закона, влязъл в сила от днес, смъртното наказание ще се изпълнява, ако подсъдимите признаят вината си или четирима свидетели потвърдят за тяхното сношение. Бруней през 2014 г. е криминализирал гейсекса и законът е предвиждал осъдените да лежат десетгодишна присъда в затвора.

"Това е  връщане към тъмните средновековни времена. Една сутрин се събуждаш и виждаш съседите си с камъни в ръце, които са готови да те убият като куче", е заявил представител на сексуалните малцинства пред британската медия.

 

Коментари

 1. 2019.04.03 | 10:54

  Google плаща ежедневна работа в диапазона от 500 до 1000 долара. Получих $ 23,749 за първия месец и $ 32,854 за заплатата от Google от последния месец, работещи у дома за 3 часа на ден. Дори и тези, които са нови за това, могат лесно да печелят $ 200 на час, а печалбата може да бъде още по-голяма с течение на времето.

  повече тук.---------------->> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m

 2. 2019.04.03 | 10:37

  исляма ще стане много атрактивен щом трепят педалите. тука права, свободи, паради, брак, децата искат да ни вземат на педалите да ги дават. що не приемаме исляма и да им е*ем майката на еврогейските ценности

  1. 2019.04.03 | 10:48

   Като цяло, агресивно-военната доктрина "ислям" ми е силно ненавистна. Но определени подробности - пазенето на семейните отношения и ценности, ограничаването на "свободията" на женското мислене и поведение, недопускането на чужда вяра и култура, абсолютното отричане и преследването на всякакви болни джендъри/ки - са все неща, абсолютно необходими ни в днешните смутни времена, ако искаме да оцелеем като народ, култура, като нация !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Азия

още

Анкета

Следите ли вота за президент на САЩ?

Следите ли вота за президент на САЩ?

Избрано от Интернет