Американският президент Доналд Тръмп се срещна със сингапурския премиер (видео)

  • 11 юни 2018 09:13

  • 2770
  • 0
Американският президент Доналд Тръмп се срещна със сингапурския премиер (видео)
© Getty

В навечерието на историческата среща на върха между САЩ и Северна Корея президентът на САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския се срещна днес в Сингапур с домакина си - сингапурския премиер Ли Сян Лун, предаде ДПА.

Срещата, която имаше частен характер, се състоя в официалната резиденция на сингапурския премиер. След нея двамата лидери излязоха за малко пред медиите, стиснаха си ръце и позираха пред камерите, преди да се върнат в сградата за работен обяд с американски и сингапурски служители.

Нито един от държавниците не направи изявление пред очакващите ги журналисти, но Тръмп бе чут да казва на Ли, че утрешната среща ще е много интересна и според него ще има много добър резултат.

Днес в хотел "Риц Карлтън" се състояха подготвителни разговори между представители на САЩ и Северна Корея, очаква се по-късно да има още една такава среща. Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо, който е в американската делегация, написа по-късно в Twitter, че разговорите са били по същество и подробни.

Последвайте канала на

БТА
2770 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини