Съпруг простреля жена си смъртоносно в главата, забавила се с поднасянето на вечерята

  • 11 юли 2017 09:27

  • 3721
  • 1
Съпруг простреля жена си смъртоносно в главата, забавила се с поднасянето на вечерята
© Pixabay

60-годишният Ашок Кумар от град Газиабад, намиращ се съвсем близо до индийската столица Делхи, е арестуван от полицията след като извършил смразяваща и чудовищна постъпка, съобщава "Дейли Мейл".

Той прострелял с пистолет в главата 55-годишната си съпруга Сунаина, защото.... тя се забавила с поднасянето на вечерята. Според данните от полицията, Кумар пристигнал за пореден път пиян в къщи и неговата жена вместо да му донесе храната, се опитала да го накара да поговорят за лошия му алкохолен навик, който влияел много лошо на съвместния им живот.

Мъжът настоял съпругата му да му сервира веднага вечерята и след като тя се забавила Кумар се ядосал и стрелял по жертвата, явно повлиян и от изпитите напитки. Представител на полицията в Газиабад допълва, че убиецът е признал злодеянието си и дълбоко съжалява за постъпката си.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
3721 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
асдф

2017.07.15 | 23:24

1
Жените имат лош навик да се карат с мъжа когато е пил. Не им стига акъла, че трябва да оставят човека да изтрезнее и тогава да му мелят сол на главата. От пияния и господ бяга.

Добави коментар

Водещи новини