Далай Лама: Наследникът ми може да е жена, стига да е красива

  • 13 юни 2014 16:48

  • 2044
  • 7
Далай Лама: Наследникът ми може да е жена, стига да е красива
©

Тибетският духовен лидер в изгнание Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския заяви в интервю днес, че наследникът му може за първи път в историята да бъде жена. Но тя ще трябва да бъде "много, много привлекателна", добави полушеговито Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския, цитиран от ДПА.

"Разбира се, казвам го от години. Ако обстоятелствата са подходящи, жена Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския може да е по-полезна в служба на пътя на Буда", заяви 78-годишният тибетски духовен водач в изгнание пред италианския в. "Кориере дела сера".

"Ако това се случи, тази жена ще трябва да бъде много, много привлекателна, с красиво лице, женски Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския с грозно лице няма да е много полезен", добавил той със смях според в. "Кориере дела сера".

Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския е на шестдневно посещение в Тоскана, Италия, започнало на 10 юни.

В интервюто си Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския е говорил и за папа Франциск, допълва БТА. Тибетският духовен лидер смята главата на римокатолическата църква за човек, "решен да направи хората честни, откровени и прозрачни" и го поздрави за решението да освободи разточителен германски епископ Франц Петер Тебарц-ван Елст.

През март той загуби поста си на епископ на Лимбург след разкритията, че е похарчил 31 милиона евро за обновяване на официалната си резиденция. Епископът е допуснал лицемерие, като е проповядвал скромност, а е живеел в лукс, подчерта Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския.

Далай ЛамаДалай Лама Далай Лама е високопоставен лама в будистката школа Гелуг или "Жълтите шапки" на тибетския коментира приемането на будизма от знаменитости като Ричард Гиър, Шарън Стоун и Стинг, като посочи, че по негови наблюдения хората често са много объркани след смяна на религията. "Ако някой наистина е привлечен от будизма им казвам: Помислете внимателно, това не е мода. Ако след това този човек заключи, че будизмът наистина е правилния избор за него или нея, той или тя е свободен" да го приеме, добави тибетският духовен лидер.

Последвайте канала на

2044 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2014.06.18 | 21:41

3
То на тая секта и магаре могат да сложат

2014.06.19 | 08:25

7
Пращи интелигентност от теб невежа такъв... секта било. Будизма дори не е религия, той е учение и Буда не е бог а учител. Ама типично по български, нека оплюем всичко което не познаваме... Иронията е че ние и собствената си религия не познаваме, ама на празници сме много религиозни.
lll

2014.06.18 | 21:41

6
а може да е и хермафродит с две пилета
Гошката

2014.06.18 | 21:41

5
„Защото Бог толкова възлюби света, че даде Своя Единороден Син, за да не погине нито един, който вярва в Него, а да има вечен живот.“ Йоан (3:16) „Аз съм пътят и истината и животът; никой не идва при Отца, освен чрез Мен.“ Йоан (14:6)
гошо

2014.06.18 | 21:41

4
Тоя жълтък е просто една холивудско-чифутска подлога.
Дърта Мастия

2014.06.18 | 21:41

2
Великия духовен водач Далай Лама дето успя да заблуди целия свят че е много състрадателен и много великодушен всъщност се оказа агент на ЦРУ,просто един от многото предатели на тибетския народ

2014.06.18 | 21:41

1
тоя е лъжеучител заблуждава хората с будизъм, будизмът и исляма са секти лъжеучения водещи към ада

Добави коментар

Водещи новини