Христофор Караджов: Това е много трудно решение за Байдън, политиката е неговият живот

  • 24 юли 2024 12:42

  • 262
  • 3
Христофор Караджов: Това е много трудно решение за Байдън, политиката е неговият живот
© Getty Images

Това е много трудно решение за Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в. Хората около него са му предоставили ситуацията и той самият е имал нужда от време да го осмисли. Този човек, който е в политиката от 50 години, неговият живот е политиката, победи много убедително Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския през 2020 г. и беше убеден очевидно, че може да довърши започнатото. Това коментира в ефира на Дарик Христофор Караджов, преподавател по журналистика в California State University в САЩ.

По думите му мобилизацията и ентусиазмът сред демократите в момента са огромни.

“Може би най-сериозен ефект за решението на Байдън е изиграл Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият, който е много близък с него и му каза, че трябва да преразгледа позицията си дали да остане в надпреварата”, коментира журналистът.

Камала Харис атакува Доналд Тръмп в първата си предизборна проява

Караджов коментира развоя на събитията след новината за оттеглянето на Байдън в неделя, като обърна внимание на рекордната финансова подкрепа за Камала Харис. Това говори за огромен ентусиазъм, допълни анализаторът.

“Този ентусиазъм е незапомнен от времето на Обама 2007 г. - 2008 г. Демократите са изключително мобилизирани. Изведнъж се случи разпускане на напрежението, то се разсея в неделя и се видя нова посока”.

Хубавото с Камала Харис е, че няма много време и едва ли ще допусне колосални гафове, коментира Караджов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
262 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.07.24 | 14:06

3
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

2024.07.24 | 12:59

2
пие ли още адренохром?
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР !!!

2024.07.24 | 12:45

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ!

Добави коментар

Водещи новини