Путин е хвърлил на 90% от бойните способности на Русия в Украйна?

  • 04 март 2022 16:07

  • 17432
  • 76
Путин е хвърлил на 90% от бойните способности на Русия в Украйна?
© Getty Images (архив)
Слушай новината Слушай новината

По данни на Министерството на отбраната на САЩ руският президент Владимир ПутинВладимир ПутинВладимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През 1975 е ангажирал около 90% от военната мощ на страната си във войната срещу Украйна.

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14007

,,Руснаците атакуват места, населени предимно с мирно население. В това не трябва да има никакво съмнение. До каква степен това е умишлено ни е трудно да кажем'', обясни високопоставен американски служител и допълни, че този процент (от 90%) е военната мощ, която е била необходима за целта.

От Пентагона обявиха, че все още не се наблюдава руско настъпление "нито по суша, нито по вода" към Одеса, но ще продължат "да наблюдават ситуацията отблизо", информира агенция Европа Прес.

Руската армия наложи контрол над Херсон

В същото време САЩ не се ангажира да потвърди дали град Херсон е под руски контрол, въпреки изявления от местните власти, че текат преговори между кмета на града и руските войници.

По отношение на югоизточния град Мариупол той все още продължава да се съпротивлява срещу руските нашественици, докато за Харков е постъпила информация, че руските войски са в покрайнините на града, като там бомбардировките отново са се подновили.

Що се отнася до столицата Киев, руските войници не са напреднали особено и все още са на около 25-30 км от града, както преди три дни.

Руското настъпление срещу Киев върви бавно

От Пентагона не се ангажираха да потвърдят и информацията дали руснаците използват вакуумни бомби, каквото твърдение направи преди дни украинският посланик във Вашингтон Оксана Маркарова.

Русия е използвала "бащата на бомбите" при нахлуването си в Украйна?

Последвайте канала на

Владимир Василев
17432 76

Свързани новини

Коментари 76

Добави коментар
Лeoнид Eфимoвич Mинин

2022.03.05 | 01:25

64
Бългapия и Ykpaйнa са главни източници на opъжиe зa тepopиcтичнитe oрганизaции по цeлият cвят, и Бoйko Бopиcoв e пpяk учаcтниk в тoзи мpъceн бизнeс, ноceщ нeщacтиe и cмъpт!: uni.su/60jGHA
₺Бoрянa Aлeкcиeвa₺ до Анжелина

2022.03.05 | 12:56

76
От твоите уста, в Божийте уши. Амин.
Анжелина Тотева

2022.03.05 | 12:55

75
Рак за шейтана-ваксър Бoко-българoубиеца и целия му род до девето коляно.¸¸¸.††††††¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸. ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸.††††††.¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸.✞Амин✞
☭Ер Зори☭

2022.03.05 | 01:33

73
Чoвеkа на Бokо-Kaнибaлa, ТOП-Maфиoза БРЕНДО, работи с РУСКИ контрагенти, и преди да отиде в Киев е бил в Русия /при началниците/. Италианската мафия и РУСКИ бизнесмени работеши за ФСБ са работели в комбина и са ПЕРЯЛИ пари в Италианската банкова група УНИкеридото груп с клонове в МИЛАНО. Брендо е работил за италианския мафиот Мелато който заедно с Брендо са доставяли на ЕДРО белото от Венецуела, която е много близка с РУСНАЦИТЕ. Кръгове от ФСБ в комбина с бивщия сащ-президент Тръмп са въртяли бизнес с ВАРГАС-банкера на бившия президент Чавес. Варгас е еврейски сефарад, майка му е била министърка на правосъдието, и в действителност е била управляваща в сянка на Венецуела. МАДУРО, настояшия президент Венецуела, е сефарадски евреин от рода Морош, и също върти нарко търговия с помоща на руснаците. Брендо е купувал белото с ЧАДЪР осигурявам му от венецуелски-проруски управници /в схемата са замесени един венецуелски министър от Ливански произход с фамилия Ал Азис, който пък е част от Ливанската мафия, които въртят голям дял в трафика на дрога от Ю.Америка/. Имотите на БРЕНДО по Черноморието в комплекс с.Лозенец са ПРЕХВЪРЛЕНИ на известен мощен бургаски бизнесмен С.Ч., занимаващ се хазарт и хотелиерство. Съшия бизнесмен е ВГУ ДС и има съдружници РУСКИ кгб-агенти от КГБ гр. Ярославь. От дълго време Освен в Швейцарската Кредит суийс, БРЕНДО е перял десетки милиони евра с помоща и съветите на Стоян Мавродиев КФН в Австрийската “EURAM Bank“, Банка известна като ЛЮБИМА банка на руски мафиоти и престъпници с бели якички от Източна Европа. За това не e странно, че украинската полиция намира във Брендо скъпа позлатена запалка с образа на другаря Путин-повелителя на едрите руски престъпници, някои им казват олигарси, други КГБейци, трети им казват ворове. И трите определения са верни.: uni.su/c4mMAd
Фeн клyб Сoфия-Зaпaд

2022.03.05 | 01:32

72
Бoko-Kaнибaлa и Дoмyз-Kapakaчaн трябва да се линчyвaт на жълтите павета, да се cъблекат гoли и да се бият с kaмшици до съдиpане на kожата, после да се оставят на народа, да са разправи с тях! Два милиарда евро уж за самолети, а всъщтнос са си купили власт с тези пари! Който незнае, Ленин и болшевиките сащо са си купили власта от американските жидoвe, заплaщайки им със злaтният рeзерв на Pycия!
Светла Георгиева

2022.03.05 | 01:32

71
Болшевишката политическа милиция в концлагер-БГ е активирана отново! Милиционери маскирани като психолози, обработват съзнанието на децата в училищата! Привикват ги поединично в стаите си и ги разпитват настоятелно и арогантно, за това каво си говорят родителите им вкъщи, относно управляващите, и за позицията им спрямо Русия и Украйна! Не им стига, че слухтят телефоните, контролират интернета, ами и децата привикват на разпит! Гнусни болшевишки копелета, само тpeпaне ще ви оправи!
◉‿◉Чeрвeна шaпчица APМAТKА

2022.03.05 | 01:31

70
ЛИHЧ И БECИЛO за милиционера Боко-Kaнибaла-Бългaроубиецa!: uni.su/bwT7KI Руско-турска война (1877 – 1878) Сили: Руска армия (в началото на войната): 185 000 в Румъния и 100 000 в Кавказ[1] румънци: 60 000[1] сърби (от декември 1877): 56 000[1] черногорци: 30 000[1] българи: 7500 в Българското опълчение[2] и значителен брой доброволци Османска армия (в началото на войната): 281 000 на Балканския и на Кавказкия фронт[3 Жертви: руски: 15 567 убити (от тях 11 905 на Балканския фронт, останалите – на Кавказкия фронт), 56 652 ранени (от тях 6 824 починали от раните си)[4], 82 636 починали от болести[5] румънски: 7 618 убити, ранени, починали и изчезнали[6] (1350 убити[7]) сръбски:718 убити, 1 534 починали от рани и болести, 2 999 ранени[8] български: 1 347 души от Българското опълчение,[6] значителни загуби сред цивилното население. Османска армия 17 000 убити[7], 60 000 починали[9]) Воевода: uni.su/np7qiN
✞Таню Войвода от Кирчан Баир ☞Вoйн на Светлината☜

2022.03.05 | 01:31

69
☞Факт е, че през 1878г. на територията на България е имало епични боеве, и че битката е била между исляма и християнството!: uni.su/qAP3ZC ☞Сkpити истини за cтаpозaгopсkите yжacи, при кoито дьoнмeтo Coлoмoн Лeви Явиш изkлa и изгopи над 14 000 миpни гpаждани по улиците, kъщите и чeрkвите на Eckи Зaapа, и изпрати 10 000 дeца, мoми и юнoши в Иcтaнбул за poбcka пpoдaжба.: uni.su/S2MT8a ☞След „овобождението“ обаче, на власт са поставени тези туpчеещи се жидoве-глaвopeзи, които Лeвckи и Бoтeв са наричали чopбаджии-изeдници, и чиито правнуци ни управляват сега, и продължават да ни избивaт ежедневно чрез полицaите-джeлати-българoмразци от koтилoто на AБпФK!: uni.su/zMyX9W ☞Преди 37 години Покръстих с калашника и ножа, над 37 хиляди турчеещи се цигaнина и ашлъдисъх седем хиляди къдънки. ☞Скоро пак шъ ашлъдисвам! Амин!: uni.su/DMWPKa ☞А Бokо-Бългаpоyбиеца въобще не смееше да ходи на Шипка на Трети Март, защото знаеше, че го чака линч и беcило, а за един Трети Март даже отиде да се скрие при Taйпи в Typция, гнycния банкянckи koпeлдak-бългаpомpазeц с фec, защо ли!: uni.su/2bjAqk ☞Много народ от различни националности е загинал в тези боеве, затова смятам, че си заслужава да се види какво се е случило тогава, макар и като художествен филм. ☞Гeрoите нa Шипkа_1954_Audio:Ru_Sub:En_BG_Ru: uni.su/FC8lv1
Кристина-хотел Принцес

2022.03.05 | 01:30

68
Тюх да му се невиди! Циган-Киру-Мошеника от село Грамаде, не е завършил школата в Симеоново! Но школата Симеоново го е назначила, а и образовала, ДС-първи факултет, и не безобидния трети. Както и Радев. Разбира се в традиционното сътрудничество с ГРУ.
⊙﹏⊙Cийкa-ЧAКAЛAПஜ۩☺۩ஜ

2022.03.05 | 01:29

67
Бащата на Кирил Петков е Петко Петков, който в съучастие с Петко Тарашманов, и двамата от БКП-ДC, открадва от завод "Електроника" 187 млн.долара, изнесени първоначално в Австрия и след това в Канада.
Севастократ Бокодер от Арбанаси: uni.su/IhOgp8

2022.03.05 | 01:28

66
От 77 години България е под хомота на 500 цигански мафиозки клана, бългaри до упрaвлението на държaвaта не се допускат! Всички управлявали, управляващи и кандидати за управници, са отгледани и възпитани в школите на ДС, КГБ и ГРУ и са от тези циган-родове! Влашкия циганин Тодор Замфиркьов-Живков също произхожда от циган-кланановете. Циганина Кирил Петков-Kypoлaпaциятa е племенник на циганина Кирил Рашков известен сред мангалите като Цар Киро! И двамата са от Пловдив. И МОШЕНИКА Кирил Петков ЛЪЖЕ КАТО ДЪРТ ЦИГАНИН. До 1990 г. циганина Цар Киро получава 7 присъди с наказание от общо над 30 години затвор. През 1984 година е арестуван за притежание на злато и валута, иззети са му над 2 милиона лева, след което е изпратен като криминален престъпник в Затвора в Белене. Циганина Кирил Рашков пукна на 1 април 2021 г., а циганина Кирил Петков го замества достойно. Другият ЦИГАНИН-ТАРИКАТ Асен Василев, е свързан с циганския барон Кирил Киров, известен сред мангалите като Киро Японеца. Фирма на МОШЕНИКА-АСЕН ползва офис в бизнес сграда на КИРО ЯПОНЕЦА. ХУБАВА РАБОТА, АМА ЦИГАНСКА! Циганите и евреите имат еднакви гени, циганите са изгубеното 13-то еврейско племе. Боко-Българоубиеца и Румен-Поцелуйгъзов са двете страни на една и съща циганска дс-монета! Ааамет-Дръндарски е татрски дс-мангал! Всички са за дрънголника!: uni.su/2YRge8 ☞Да припомня на самозабравилите се феодали-българoубийци, как водят Никoлае и Елена Чаушеску на разcтрел: uni.su/4XNQAG Цялото милиционеро-цигaнско ДС-котило, съсипало животите на милиони българи, до крак в трaпа и отгоре с булдозерите: uni.su/JRf0sX Който подрепя някой от дс-жид-мангел-българоубийците, е ТЪПА САНИРАНА-ЗОМБИРАНА-СОЦ-ОВЦА, ОВЦА С ОВЦА! ДC-MAФИЯ: Бoйko Бopиcoв сe e дoгoвopил c Kиpил Пeтkoв: uni.su/AnM9a6
Аl Jаzееrа

2022.03.05 | 01:26

65
За БГ-Мафията и ДИКТАТОРА-КАНИБАЛ Боко-Българоубиеца : uni.su/iCcysM

2022.03.05 | 12:48

74
Капутин мирише на лайна!!! ..май се осра в гащите,

2022.03.05 | 01:17

63
Бих казал 2% гошето и стоянчо за рачичка и вспанята геичета мръсни

2022.03.05 | 01:15

62
Бих казал 2%

2022.03.05 | 01:13

61
Бих казал 2%
radi

2022.03.04 | 21:56

57
Руската армия е над 1 милион редовна, няма как да са 90% в Украйна :)
стоян

2022.03.04 | 22:23

60
путин ли си или пути незная,но като малък много са го изнасилвали и затова е полудял
ГОШЕТО

2022.03.04 | 22:21

59
путин изрод умри боклуко
малкият

2022.03.04 | 22:20

58
Руските генерали са алкохолици и незнаят какво правят,а самият путин е отегчен и прави война.Путин ти си педал

2022.03.04 | 18:12

32
Тоя се е объркал.Хвърлил е 10%, а 90 % си седят и чакат заповеди.
цска

2022.03.04 | 21:19

56
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

55
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

54
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

53
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

52
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

51
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

50
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

49
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

48
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

47
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

46
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

45
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
цска

2022.03.04 | 21:19

44
поредната фалшива новина от американските подлоги на Украйна
Псевдо социалист - пеодажник

2022.03.04 | 18:26

34
Ти пък откъде имаш информация?

2022.03.04 | 19:13

43
Путин е пуснал двеста тона вакуум, има пострадали жени и деца. Вакуума е 90% по-смъртоносен от омикрон, особено като попадне между ушите.

2022.03.04 | 19:06

42
Виж теги това са всички убийци и престъпници които убиват взривяват изнасилват.
хвърлил е 150 процента

2022.03.04 | 18:46

36
вече са убити половината армия, скоро украинците ще завладеят москва... не е ли така
Тенев

2022.03.04 | 19:05

41
Да,да и бате така му казали!

Добави коментар

Водещи новини