Свещеник арестуван след тройка с доминаторки пред олтара (или какво бъркаме като човечество)

  • 09 октомври 2020 19:52

  • 20348
  • 0
Свещеник арестуван след тройка с доминаторки пред олтара (или какво бъркаме като човечество)
© St. Tammany Parish Sheriff's Office

Факт е, че и на нас нещо не ни е съвсем наред, след като аз го написах, а ти го отвори, за да го прочетеш, но да не задълбаваме. По-важното е да видим какво се случва в следващите редове. 

Така…

Първо – обещаната в заглавието история:

41-годишната Минди Диксън и 23-годишната Мелиса Ченг са били задържани заедно с преподобния Травис Кларк в Пърл Ривър, Луизиана. 

Те тримата са се отдали на сексуални удоволствия в католическата църква „Св. Петър и Павел“ в Пърл Ривър. И по-конкретно точно пред олтара. Деянието е заснето…

… от тях самите. Двете дами са споделили, че са участвали в нещо, наречено „оскверняване на църква“. Те са били облечени като доминаторки (не се прави, че не знаеш какво е това!) – с корсети и ботуши с високи токове. Имало е и секс играчки (няколко). В материала си Бен Фюрхард от New York Post описва как свидетел е разбрал за деянията на „несветата троица“, записани на видео, след което се обадил на полицията. До статията има тематична секционна препратка „ОЩЕ ПО ТЕМАТА“, (две точки)… за Католическата църква… 

Болезнено иронично е, че няма ирония в позиционирането на препратката. 

Минди Диксън, между другото, е порно актриса и ден преди филма със свещеника е писала в социалните медии, че отива да оскверни дома на Бог. 

Както и да е… Архиепископът на Ню Орлиънс е отишъл след това в църквата, за да извърши ритуал, с който да ВЪЗСТАНОВИ светостта на олтара. Не знам какъв, не съм специалист по… по нито една от горните точки. 

Не знам какви законови последици ще има за Минди Диксън, но 100%... поправка: 100000% съм сигурен, че славата ѝ ще удари небето и бизнесът ѝ ще потръгне. В шоубизнеса всичко е въпрос на реклама и слава. Името вече работи за нея. Поне трима от вас ще я потърсят след малко в Google. Или… другаде…

Пише се: Mindy Dixon. Моля, пак заповядай. 

***

Поне добрата новина е, че учените са открили 24 планети, на които може да се живее. Не-искам-да-живея-повече-на-тая-планета хората вече имаме план Б. Но за това след малко…

… преди това…

***

Факт е, че нещо бъркаме в това да бъдем хора. 

Преди казвахме, че хората са глупави не по своя вина, а защото нямат достъп до информация. Вече имаме интернет и те станаха по-тъпи. Значи не е било това. 

Сега ИЗБИРАТ да са тъпи. Бягат от истинската информация и търсят тъпотиите. 

Може би ще имаме повече шанс да се спасим, ако започнем да избираме лидери, които се интересуват повече от истината и науката и които разбират от нещо повече от това как да се харесат на тълпата (точно както прави и Mindy Dixon). Тълпата може и да е единственото (поне при демокрацията, де…) средство да получиш и задържиш властта, но „мнението на тълпата“ е съвсем друго нещо. Както Хенри Форд е отбелязал: „Ако бях питал хората какво ИСКАТ, щяха да ми кажат, че искат по-бързи коне“. 

...

---> По времето, когато светът все още се е движел напред (19-20 век), е било ето така: „Аз, ти, ние избираме тези хора, за да ни водят, понеже са умни и могат да ни водят. Доверяваме им се и ги следим все пак да не прекаляват. Част от това „да ни водят“ е и да ни казват какво да правим и къде да ходим, защото знаят по-добре от нас“.

---> По времето, когато светът вече тича в кръгче с ножица в ръка (днес), е ето така: „Аз може и да съм тъп, но имам силата да избера някой, който ми прилича на мене си и ще му се радвам да говори, както говоря и аз. Не ми трябват разни умни там, да ми дрънкат“. 

Гейм-сет-мач за естествения подбор.

Човечеството няма просто така да изчезне, разбира се,

но в момента е жестоко забавено в развитието си. Емоционално, което всеки момент ще се отрази на всички сфери. Както е станало в Средните векове, например. 

Сега... аз не съм експерт, но, според вас - анти-антифашист какво значи? Про-фашист. Това значи. 

 

Колкото повече умните стават умни, толкова повече те създават удобства на останалите и толкова повече умните намаляват като бройка, а тъпите се увеличават. Увеличаването на знанията и постиженията у малцина раждат тъпотия от удобство у масата. 

Мислиш си, че си голямата работа, понеже имаш смартфон и контролираш климатика от разстояние? Не си. Кажи ми КАК точно работи смартфонът ти? Не знаеш. Поне каква е формулата на нещото, с което си отпушваш канала? Не знаеш. Можеш ли сам да си приготвиш това, което си купуваш от супермаркета? Не можеш. Имаш самолети, ракети. Можеш ли да ги построиш или да ги управляваш? Не можеш. Само малцина могат. Така че стига сме казвали: „Човекът лети в космоса, човекът лети във въздуха, човечеството това, човечеството онова…“

Човечеството в своята масова част все още се чуди дали климатичните промени са истина или не, гласува за Тръмп, Болсонаро и Джонсън, спори дали Земята е плоска и дали ваксините разболяват и даже дали Бил Гейтс чипира чрез ваксините. Това е „човекът“ и „човечеството“. 

Ясно е, че антиваксърите ще ги има и ще си крякат. Но как така стана модерно да се подиграваш на носенето на маска? Нищо, че и днес има 516 разболели се от COVID-19 в България (за света да не говорим). Врякаха, че им се нарушавали свободите, видите ли, маската била първа стъпка към робството (много я обичат тая дума!) и ето логичното последва: масово започна да се разпространява болестта. 

Там където лидерите настояха да се слуша науката и учените, днес почти или въобще няма болни. Като например в Нова Зеландия. Всички случаи там са по-малко от тези в Белия дом. Помедитирай над тази мисъл.

 

Когато в беге се разхлаби режимът, защото мрънкането надви над управляващите (и това не е нещо, което трябва да се пренебрегва), се случи ТОЧНО това, което и навсякъде по света. Вижте, нещата са прости: има болест, има предпазни средства, има отговорно поведение. Махни второто и третото и остава само: има болест. Като на малки деца ли трябва да си го обясняваме! 

Но нищо от това всъщност не е изненадващо, защото грамотност, функционална грамотност и най-вече емоционална зрялост са три много, МНОГО различни неща, като и тук второто и третото (дори да не липсват съвсем) са съвсем закърнели. 

Егоизмът ражда тъпотия, да. Защото егоизмът така работи в човек, че го кара да се интересува все повече и повече от себе си, докато накрая започне да се интересува САМО от себе си. Хора като Тръмп са персонификацията на тази теория. Знанията и науката нямат място, защото „не са интересни“, „не ме вълнуват (МЕН!)“, „не са ми полезни (НА МЕН!)“. Човек се затваря в самодостатъчна, лигава ларва на егоизъм и си плуе там вътре. И мозъкът му се разкапва и закърнява. 

Съдят Брад Пит за изнудване

Някаква жена е измамена от човек, който се представя за Брад Пит. Той ѝ обещавал разни неща, че дори флиртувал с нея и обсъждали планове за брак. Жената си мислела, че ще се жени за Брад Пит. И сега жената съди истинския Брад Пит. 

Това е положението. Това е нашият колективен човешки мозък. Не онзи, дето лети в космоса. 

Мислиш, че е малко пресилено? Че не съм прав? Добре. Но аз виждам повече хора, които си кихат в лицата и си носят маските ПОД брадичката и носа – все едно е сутиен за лице, отколкото хора, които се пазят и пазят другите. Ако смяташ, че няма връзка между това и всичко изброено по-горе… 

Хипотетичен експеримент: обещайте на хората по 1000 лв., ако си носят маските. Всички ще са с маски.

Но сега няма какво да изкярат от това, нали? Само ще се запазят здрави и живи и евентуално ще опазят близките си… Колко скучно. 

Не разбирам мрънкането, честно. Не говоря само за в България, разбира се. Не го разбирам. Едно парче плат на лицето да предизвика толкова протести. На кое ви пречи? Всичките ли сте толкова хубави, че трябва да ви гледаме нонстоп? Или спазването на социална дистанция? Кое е толкова страшно? Че не можете да се пререждате ли? 

Когато науката, критичното мислене и функционалната грамотност си възстановят позициите сред нас, ще се възстановят и шансовете ни за спасяване. Докато питаме политиците си „вярват ли в Глобалното затопляне“, все едно е Дядо Коледа, вместо да ги питаме „Разбират ли го и как ще го преодолеят“, шансовете ни са колкото на Стивън Сегал да спечели „Оскар“ или на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския да прочете книга. 

***

А сега – обещаната добра новина за хората, които не искат повече да живеят на тая планета. Sky News съобщи, че учени са открили 24 планети, на които условията за живот са по-добри от тези на Земята и имат и по-добри звезди от нашето слънце. Изследването е на щатския университет във Вашингтон. 

Само че планетите (всичките 24) се намират на повече от 100 светлинни години от нас…

Ех, колко кратко трая радостта… 

Последвайте канала на

Александър Томов
20348 0

Водещи новини