Елън де Дженерис e била сексуално насилена от доведения си баща

Популярната водеща Елън де Дженерис призна в изключително откровено интервю с другия титан на телевизията Дейвид Летърман, че е била подложена на сексуално насилие от своя доведен баща, когато е била тийнейджър.

"Това е наистина ужасна, ужасна история и единствената причина, поради която всъщност разказвам с подробности, е, че искам другите момичета да не позволяват на някого да го прави", призна Елън.

"Майка ми е имала рак на гърдата веднага след като са се оженили", продължава тя. - Премахнали са ѝ едната гърда. Имаха много, много силна сексуална връзка, което беше доста много неудобно за мен. Когато беше извън града, той ми казваше че усеща бучка в гърдата й и трябва да усети моите гърдите, не искал да я разстройва, но много е искал да докосне моите."

Де Дженерис споделя, че този "номер" баща ѝ е ползва многократно като извинение да я докосва. Веднъж той се опита да счупи вратата, а аз отворих прозореца, скочих  и се затичах, защото знаех какво ще направи - щеше да се стигне до нещо повече. Не исках да призная на майка ми, защото я защитавах и знаех, че това ще съсипе щастието ѝ."

След няколко години, продължава Елън, тя е разказала на майка си какво се е случило, но казва, че майка ѝ не ѝ е вярвала по това време и е останала с него цели 18 години. В крайна сметка майка ѝ го е напуснала. 

"Това, което повечето жени правим е, че сякаш не усещаме да имаме глас", казва Елън. "Това е единствената причина, поради която за първи път говоря за това на някой друг, освен на моите приятели. Просто не се чувстваме достойни, или се страхуваме да говорим, и се страхуваме да кажем „не“. Когато виждам хората да говорят, особено сега, ме разгневява, че се вярва на жертвите, защото просто не правят някои неща".

"И аз харесвам мъжете, но има някои мъже, които прекаляват твърде много. Време е за нас да имаме глас. Време е да имаме власт", призова култовата водеща. 

Коментари

 1. 2019.05.29 | 12:27

  Ето го и отговора на въпроса: Защо станах лесбийка? Повечето с такива обратни наклонности са били обект на сексуално или просто насилие в детските си години!

 2. 2019.05.29 | 12:36

  Сега за това оправя малки момиченца със страпуня...

 3. 2019.05.29 | 13:21

  къв глас нямате пък вие бе да ви е*а майката. содомити. целия свят покварихте.

 4. 2019.05.29 | 14:29

  тая и барали циците и тя решила и тя да бара и да бърка в дупчици и да лиже клиторче. не мога да разбера връзката. прости си намира извинение за извратените и нагони.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Одобрявате ли оставката на Марк Рюте?

Избрано от Интернет