Вместо толерантни станахме стерилни (Част II)

~ Продължение от Част I, която можете да прочетете тук

Сега обаче да видим другата страна. Сега ще се подразнят хората от другата страна на барикадата. Много често някой казва за гей общността: „Защо им трябват паради, права, глупости? Да си правят, каквото си правят и толкова“. Само че…

Само че тези хетеросексуални (или както се определят те: нормални) приемат гейовете като животни, които не изпитват любов, а само плътски нужди. Тоест – да си се таковат там, кво надигат глас?

Те не приемат, че „хомотата“ могат да се влюбят и да искат да прекарат живота си заедно. Сексът е само част от живота, нали? Ами, ако заживеят заедно и осиновят дете… само не крещете, че е по-добре едно дете да живее в дом, където да го подмятат, като парцал, отколкото при гей-двойка, та – осиновяват дете, но не могат да се оженят, значи само единият се води осиновител. Живеят така 10 години и осиновителят умира. Макар че заедно са отгледали детето, макар че го обичат и то ги обича, умирайки единият родител, другият се явява „никой“ в това „семейство“. Така че ги чака още един шок, след смъртта на любимия човек – раздялата и настаняването на детето в дом. 

Да говорим ли за престъпленията от омраза? Убийствата на хомосексуални, само защото са такива. Хора, които са лекари, инженери, учени, хора, които могат да променят света и да лекуват болести. Убити от едноклетъчен мозък с бухалка, защото били „педали“. Кретенът с бухалката може да даде на света най-много тор, ще забремени някоя себеподобна и тя ще му снесе едно негово копие, е и още няколко престъпления може да даде на света.  

Ето защо хомосексуалните не трябва да се отказват от това да се борят за правата си. Трябва максимално много ние, който както може, да помага за каузата, защото говорим за ЧОВЕШКИ ПРАВА! И трябва да се чува гласът ни/им. Само че без псевдо-толерантните, ако може, защото те работят за другата страна – помагат всъщност на консервативните демагози. 

В Бруней въведоха смъртно наказание (пребиване с камъни…) за гейове. Защо светът се нуждае от говорене за проблемите на хомосексуалните ли? Оказва се, че много хора искат решаването на проблема с гейовете, както искат и с бездомните животни – смърт. Какво правим, когато хомосексуални продължат да се раждат? Знам какъв им е отговорът – същият като на Хитлер. 

В новината за смъртното наказание има коментирали. Ето какво мислят те (без редакторска намеса): 

исляма ще стане много атрактивен щом трепят педалите. тука права, свободи, паради, брак, децата искат да ни вземат на педалите да ги дават. що не приемаме исляма и да им е*ем майката на еврогейските ценности“;

Като цяло, агресивно-военната доктрина "ислям" ми е силно ненавистна. Но определени подробности - пазенето на семейните отношения и ценности, ограничаването на "свободията" на женското мислене и поведение, недопускането на чужда вяра и култура, абсолютното отричане и преследването на всякакви болни джендъри/ки - са все неща, абсолютно необходими ни в днешните смутни времена, ако искаме да оцелеем като народ, култура, като нация !

Като цяло, вторият коментар казва следното: ислямът ми е противен, но всъщност аз по душа съм ислямист и го харесвам. Шизофрения, може би? Никаква логика, но такива хора има навсякъде и… те гласуват.

Първият коментар пък… „децата искат да ни вземат на педалите да ги дават“… Толкова е тъпо, че дори не искам да го коментирам. Не само, че не е вярно, но е и признак на жестоко социално изоставане, което е плашещо. Но по-важното е, че щом някой излива такава мисъл, значи някой някога му я е налял в главата. Смятайте за каква пропаганда срещу гей общността говорим. 

*

Да продължим нататък. 

Псевдо-толерантните (за които говорихме в първата част на този материал), освен всичко останало, дадоха и още идеи на хищните адвокати. Наистина имам чувството, че тези уж толерантни, толкова крайни „викачи“ всъщност са крайно-десни консерватори под прикритие, които ни разрушават системата отвътре и корумпират каузата ни. Както и да е. Та… 

Целувката на Пулев. Мислех, че ще избегна тая тема, но уви – не. Шумните викачи дадоха идея на всеки алчен адвокат и „златотърсачка“ на света. Дадоха им идея как да изкарат още пари. Това стана преди доста години и оттогава схемата работи, съгласете се. Ако правилно сме разбрали последователността на събитията: тя е пофлиртувала с Пулев, той я е целунал, тя се стъписала, после цяла нощ е танцувала и отърквала в разни скутове на неговото парти, после някой ѝ е казал: „Скъпа, що не изкараш някой друг долар от тоя боксьор?“; и тя си е казала: „Що пà не, верно!“ Благодарим на всички, които върнаха истинския феминизъм с около половин век назад. И на всички „лъжливи овчарчета“, които изляха толкова помия и сложиха прът в колелото на борбата срещу насилието над жени, което е жесток проблем по света; на онези които се присмяха в лицето на истинските жертви, „маскирайки" се като тях, опитвайки се да „издоят“ тяхната кауза. Повръща ми се от вас.   

Днес понечвам да целуна жена и: 1). Получавам шамар или 2). Ставаме „гаджета“; утре печеля от тотото, понечвам да целуна жена и: 1). Ставаме „гаджета“ или 2). Получавам призовка…

Как ще флиртуваме отсега нататък? Отиваме на среща и трябва да питаме: „Мога ли да те целуна?“ Резултат: на следващия ден жената говори със своя приятелка: „Къв мъж е па тоя! Точно да ме целуне и се спря и ме пита може ли! Мухъл!“ Втори вариант – целуваме; получаваме призовка; явяваме се в съда. 

Отношенията вместо толерантни стават стерилни. 

Хората живеят в още повече страх (понеже тоя, който имахме досега, ни беше малко), затваряме се в себе си, а това води до психози и изблици на агресия. Нищо – важното е на вид да го даваме готини и цивилизовани. 

Сега – на всички ни е ясно, че да плеснеш такава целувка пред камера, е несериозно. Това не е свалка, а демонстрация. Било то за пред Андреа, на която иска да отмъсти за нещо, било то да се покаже готин, импулсивен, романтичен, прави го от еуфория, кой знае… Но това не беше истинска целувка. Може да си е въобразявал, че продължава нещо, което е започнало по-рано между тях.

Истината я знаят само те двамата. Но той можеше да излезе от ситуация, като каже: не ме вземайте за пример. Това щеше да охлади много страстите. Можеше да каже и: вземете ме за лош пример. И да извърти нещата така, че той е жертвата на тази „златотърсачка“. Въобще можеше да реагира по-бързо, както направи самата Суши. Да си беше наел професионален PR светкавично, а не да слуша само адвокатите. Те, по правило, са мудни. 

Дали аз одобрявам това, което той направи? Не. Дали одобрявам това, което Суши направи? Не. 

Има и още една хипотеза, за която чух: че всичко може да се окаже просто рекламен трик. И двамата да са се разбрали да изиграят този театър, за да си помогнат един на друг. Делото ще завърши със споразумение, правата му ще се възстановят скоро, а и те са отнети така или иначе само за Калифорния, а сега целият свят изговаря имената им ден и нощ. Няма лоша реклама. Както и да е. 

Но съществуването на такива случаи е до голяма степен заслуга на… точно така, на псевдо-толерантните. Които години наред бутат нещата натам. Щом могат да притиснат един от най-добрите учени на века, който направи пробив и приземи космически апарат („Розета“) върху комета… но група псевдо-толерантни го унищожиха, защото имал нарисувани жени по ризата (вижте края на Част I на този материал), значи могат да притиснат всеки. А от това понякога текат пари…

Преди година Кейти Пери (за която аз бих се оженил на секундата, но както споменахме вече – не съм точно Брадли Купър…) целуна 19-годишен младеж на сцената и той театрално се строполи на земята. На това преди му казваха „шоу“. Сега вече и шоубизнесът е стерилен. Чудесно. Точно за това си мечтаех. 

После се започнаха едни обвинения, едно чудо. Ето как и той стана известен. Постигнали са някакво споразумение, вероятно финансово. Учудващо е колко много хора искат пари и слава, без обаче да искат да работят за тях. 

*

Някой каза „расизъм“? Да поговорим за расизма. За България дори да не отваряме дума, тук всичко е: „Циганите на сапун“, „Бежанците вън“, „Маймуни“, а после същите „бели българи“ питат патетично: „Що не се интегрират, бе!“ Що ли, наистина…

В света расизмът съществува. Факт. Но, когато псевдо-толерантните се включат в борбата, всичко „отива на кино“. Те създават предпоставката „гнилите ябълки“ (има ги навсякъде) от малцинствата да използват „расистката карта“ – да си правят каквото си искат и когато им потърсят сметка, да се разкрещят, че ги мачкат, защото са от малцинствата. И това дразни още повече мнозинството и вреди още повече на малцинството. Люлката на Нютон. 

Да знаете, децата не се раждат расисти. Възпитават ги такива. Белите казват на децата си, че „чернилките“ са низши, искат да им вземат държавата, да ги убият… Чернокожите пък, когато възпитават децата си в расизъм, им казват, че не трябва да забравят как белчовците са ги мачкали и как са набили дядо им. Аз пък питам: защо трябва да помнят това? Това „помнене“ ражда омраза към белите, към всички бели, дори и такива, които нямат нищо общо с расизма. Омразата ражда желание за мъст, а тя – насилие, насилието ражда ответно насилие… „Око за око и светът ще ослепее“ (Ганди). 

Аз пък казвам, че хората „помнят“ историята, само когато им е изгодно и само гадостите от нея, с които извиняват гадостите, които те правят или планират да направят. Другата част от историята очевидно не я помнят. Иначе нямаше да се върне фашизмът. 
 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Анализи

още

Анкета

Одобрявате ли решението на Доналд Тръмп да прекрати отношенията на САЩ със СЗО?

Одобрявате ли решението на Доналд Тръмп да прекрати отношенията на САЩ със СЗО?

Избрано от Интернет

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?

НАСТРОЙКИ ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

 • Нормално функциониране на сайтовете
  Не е зададено

  Тези данни са стриктно необходими за нормалната работа на сайтовете и мобилните ни апликации. Чрез тях можем да удостоверим самоличността Ви като логнат потребители, да Ви покажем по-добре съдържанието, да заредим сайта по-бързо, да защитаваме сайтовете и Вас от посегателства.

  Такива данни например са данните от сесията Ви – информация дали сте логнат, кеширано съдържание и други.

  Тук попадат и данните, свързани с идентифицирането Ви във връзка с регистрация за използване на наша услуга.

 • За изпълнение на нашите услуги
  Не е зададено

  Някои от услугите ни, като електронната търговия, изискват да споделите с нас лични данни. Използваме ги за да можем да изпълним договора си с Вас, за продажба и доставка на предлаганите от нас стоки.

  Други предлагани от нас услуги са възможностите да добавяте новина, коментари, снимки или видеа. Използваме личните Ви данни, която ни дава възможност да Ви идентифицираме и при необходимост – да модерираме добавеното от Вас съдържание.

 • За измерване
  Не е зададено

  Събираме информация за Вашето използване на съдържанието и я комбинираме с предишно събрана, за да измерим, разберем и отчетем Вашето използване на услугите ни.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на реклами
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно налична, за да подберем и Ви доставим релевантна реклама и за да можем да измерим доставката и ефективността й. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите предишни интереси към подбрани реклами, обработка на данни за поведението Ви, когато рекламата Ви е била показана, колко често Ви се показват дадени реклами, къде и кога са Ви били показани, дали сте предприели действие свързано с рекламата, включително клик на рекламата и направена покупка.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За подбор, доставка и отчитане на съдържание
  Не е зададено

  Събираме информация и я комбинираме с предишно събрана, за да подберем и Ви доставим релевантно съдържание и да измерим доставката и ефективността му. Това може да включва предварително събрана информация за Вашите интереси към съдържанието, обработка на данни за показаното Ви съдържание, колко често или за колко време е било показано, дали сте предприели действие, свързано със съдържанието, включително клик на съдържанието.

  Тази цел не включва персонализиране и профилиране.

 • За персонализация и профилиране
  Не е зададено

  Събираме и обработваме информация за използването на услугите ни за последващо сервиране на персонализирана реклама и/или съдържание в друг контекст, напр. други сайтове и мобилни апликации, след време.

  Типично, съдържанието и поведението Ви на сайта/мобилната апликации се използва за създаване на заключения за Вашите интереси, чрез които се управлява бъдещият избор на сервирани реклами и/или съдържание.

 • По възложение и за проекти на трети страни
  Не е зададено

  При конкретни проекти по възложение на трети страни събираме Ваши лични данни, които им споделяме за осъществяване целите на проектите им. Детайлна информация за целите може да намерите в Общите условия на всеки конкретен проект, който ще Ви бъдат предоставени за получаване на Вашето съгласие.

  Понякога използваме личните ви данни, за да Ви информираме за игри и промоционални оферти на Спортал и/или на трети страни – Партньори на Спортал.

  За изпълнение на тази цел, събираме Ваши лични данни, за да Ви информираме за наши или на трети страни, наши партньори, инициативи, промоции, игри, оферти и други.

  За всички описани по-горе цели можем да използваме инструменти на трети страни.

 • За Директен маркетинг
  Не е зададено

  За да Ви изпращаме винаги актуална и полезна информация за нашите инициативи, събираме данни като адрес на електронна поща или друг начин за контакт с Вас – Viber, Skype, Messenger профил или такъв в друга комуникационна платформа.