26 души са спасени, след като сграда се срути в Южна Африка

  • 08 май 2024 12:13

  • 161
  • 1
26 души са спасени, след като сграда се срути в Южна Африка
© gettyimages

Спасителни екипи продължават издирването на десетки строителни работници, които изчезнаха след срутването на жилищен комплекс в Южна Африка. Вчера още 26 души са били спасени от мястото, докато потвърдените смъртни случаи се увеличават до 7 към момента, предават от Associated Press.

Смята се, че още 42 души все още са приклещени под отломки от бетонни и метални скелета. Пететажната сграда се срути в понеделник по време на строеж в град Джордж, на около 400 км. източно от Кейптайн на южното крайбрежие на Южна Африка.

Спасителите се надяват повече хора да бъдат открити живи, след като съобщиха, че са установили връзка с поне 11 работници, блокирани в развалините.

Най-малко петима са загиналите при срутването на новострояща се сграда в Южна Африка

Петима оцелели са били извадени вчера, като други 21 са били открити в понеделник, по информация на градските власти. При срутването на сградата на обекта е имало 75 строителни работници.

Спасителите са избухнали в аплодисменти, когато един от оцелелите бил изваден на повърхността. Жертвата на инцидента е откарана за преглед и лечение.

Последвайте канала на

Калина Христова
161 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.05.08 | 14:40

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини