На Нова година президентът на Гана призова за единство

  • 01 януари 2023 20:24

  • 600
  • 0
На Нова година президентът на Гана призова за единство
© Getty Images/Guliver (архив)

Президентът на Гана Нана Акуфо-Адо призова ганайците да останат единни и да работят усилено за това 2023 да бъде година на благоденствието, съобщи ганайската агенция ГНА, цитирана от БТА.

"Нека работим усилено, да останем единни. По този начин ще напреднем. Да се надяваме, че 2023 ще бъде по-добра от 2022 г.", каза той.

Президентът направи обръщението си, след като присъства на богослужение в църква в района на Акра Ридж, за да посрещне 2023 г.

Заедно с президента на църковната служба присъстваха съпругата му Ребека, членове на семейството му, началничката на президентската канцелария Акосуа Фрема Осей-Опаре и правителствени служители.

Гана пое председателството на Форума за климатична уязвимост

Богослужението бе белязано от песни във възхвала на Бога, на когото бе изказана благодарност за това, че е помогнал на страната да премине през предизвикателствата на 2022 г.

Бяха отправени молитви към Бога да пази народа на Гана, правителството и всички държавни институции.  

Бяха отправени и молитви за благоденствието на страната, за болните, за нуждаещите се, за сираците, за семейството, за Църквата, за личностното развитие на ганайците и за единството и благосъстоянието на нацията.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
600 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини