2 млади лъва разкъсаха мъж

  • 08 март 2021 20:06

  • 46272
  • 7
2 млади лъва разкъсаха мъж
© Pixabay

Двадесет и седем годишен съгледвач, който издирвал места с диви животни в южноафрикански резерват, е бил изяден от два млади лъва, предадоха БТА и Франс прес.

Малибонгве Мфила откривал места с лъвове и слонове, за да насочи гидовете за бъдещото им сафари по тези места в планинската провинция Лимпопо.

Той спрял колата си и продължил пеш. Тогава бил нападнат изневиделица от хищниците. По данни на местната полиция друг мъж, който шофирал през парка, забелязал как лъвовете изяждат останките на мъртвеца и се обадил на управата на резервата.

Когато рейнджърите пристигнали на място, те застреляли двете животни, които продължавали да разкъсват своята жертва. Това е обичайна процедура в такива случаи, тъй като хищниците-човекоядци вече нямат страх от хора и могат да нападнат и други посетители.

Съгледвачът работел за луксозен хотел с бунгала в националния парк Маракеле с площ от 67 хиляди хектара, разположен на 250 километра северозападно от Йоханесбург.

Последвайте канала на

Novini.bg
46272 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Tracya17

2021.04.10 | 03:56

7
­В­­и­­­ж­­­т­е­ ­­м­­о­­я­­т­а­­ ­­т­и­­­й­­н­ ­­п­­­у­т­­к­­а­­­ ­­­-­ ­­W­­W­W­.­­B­­G­­­1­7­­.­­C­­L­U­­B­­
Тодор Димов

2021.03.09 | 23:24

6
Трябва да се хранят котенцата. И го правят. Това дето някакъв урод е влязъл в ловното им поле си е само и единствено негова работа. Каквото търсил, намерил. А приказки като "разкъсали" и други такива - ами как по друг начин да изядат закуската си? Е-е... разбира се, имало и "герои", които ги застреляли отпосле - примитивизма си е примитивизъм - все си мисля, че те са животни, а ние сме хора... Ама май...

2021.03.09 | 22:32

5
Ами какво прави там гнусния мангал? Вината си е в него. А тези които са застреляли животните са за разстрел на място. Много добър пример дават. Заради такива нещастници умират жиботни. Излишно население.
Смутен съм

2021.03.09 | 16:59

4
Ние си нямаме работа сред тях, не и по подобни причини. Отишъл, за да дава на гидове информация, а пък тоя гидове ще донесат сума хора, неизцелим токсин за една крехка екосистема. Лъвовете и всички други диви животни са редуцирали популацията си драстично последните десетилетия и то само от отстрели и тн, а никой не знае и каква психическа травма е нанесена върху животните. Застреляни са, защото са опасни Еми нормално е да са опасни такава им е природата спрямо нас.
ЕВРЕЙСКИ ОТПАДЪК

2021.03.08 | 22:39

2
Защо са застреляли животните ?? Те не са нападнали човек,а маймуна ,Помислили негъра за маймуна и го изяли.Това им е в природата.Те ако видят БЯЛ човек ще се уплашат и ще избягат защото белия не е като негъра животно.А и тази чернилка си е получил заслуженото.Сега онази расистка Меган и расиста уранготан Серена уиламс да си идат там в тяхната родна Африка и тях да ги изядат лъвовете и докато ги ръфат да се сетят колко добре са били ори БЕЛИЯ човек да живеят царски живот кой НЕ ЗАСЛУЖАВАТ
Бубу

2021.03.08 | 23:54

3
Точно казано, жалко за лъвовете, има много черна и циганска сган, с която да се нахранят гладните животинки

2021.03.08 | 20:24

1
Лъвовете са изкльопали точния човек. Чудесно. Този мангал е откривал места, където има лъвове и други диви животни, и пращал там убийците авджии. Природата си знае работа. Дано хубаво са хапнали. Язък за умните и красиви животни.

Добави коментар

Водещи новини