11-годишно момиче спаси своя приятелка от челюстите на крокодил, извади му очите

11-годишната Ребека Мункомбве от Зимбабве се превръща в истинска героиня за своя 9-годишна приятелка, когато я спасява от челюстите на крокодил.

Мункомбве е била излязла за сутрешния си крос и докато тичала покрай един от водемите, чула писъците на момиче. Тогава тя видяла своя приятелка, която е била завлачена в реката от крокодила. Без да се двоуми момичето скочило във водата и оттам се хвърлила върху хищника, след което му избола очите. Крокодилът освободил захапката си и приятелката ѝ успяла да доплува до брега.

Мункомбве признава, че с нея е имало още седем деца, но единствено тя е събрала смелост да влезе в реката и да спаси живота на приятелката си.

,,В мига, в който се освободи, двете доплувахме до брега и останалите деца ни издърпаха на сушата. За щастие крокодилът не ни нападна отново'', разказа пред ''The Sunday Times'' Мункомбве.

От болничното заведение съобщиха, че спасеното момиче е било прието с леки наранявания, като уточниха, че е била захапано по едната ръка и бедрото. Въпреки това тя ще остане под лекарско наблюдение още няколко дни, след което ще бъде изписана за домашно лечение.

Коментари

  1. 2019.10.31 | 16:07

    Fake feminist news. 11 годишна излязла за сутрешния си крос в Зимбабве лол

    1. 2019.10.31 | 16:30

      Това е точно същото, което си помислих и аз!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Африка

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет