Любо Ганев: Перфектна победа, не коментираме темата "Казийски" (видео)

Радвам се, че зарадвахме хората. Мачът с Германия беше перфектен.

Това каза водачът на волейболната ни делегация на Олимпиадата в Лондон Любо Ганев след снощната смазваща победа над германците с 3:0, след която отборът ни се класира на олимпийски полуфинал за първи път от 1980 г. насам.

"Тази победа е много важна за самочувствието ни. Момчетата вече разбраха, че имаме задружен отбор. Само когато играем задружно, един за друг, тогава нещата се получават. Настроението в отбора е приповдигнато, с музика тръгваме на тренировки и на мачовете. Основният "диджей" в отбора е Теодор Салпаров, а играчите слушат основно чалга. Момчетата повярваха, че могат да играят класен волейбол. Важна е ролята и на треньорския щаб", добави той.

Ганев увери, че за полуфиналния мач с Русия ще бъде направена много добра подготовка. "Разбрали сме се с момчетата да играят точка за точка. За мен е важно, че момчетата си помагат на терена - когато играта на един не върви, друг поправя грешките му", посочи той.

Любо Ганев посочи, че темата "Матей Казийски" не се коментира в отбора. "Тук играе, който иска. Важен е не отделният играч, а духът на отбора. Трябва да играе този, който има желание, мотивиран е. Всичко останало няма значение", завърши водачът на волейболната ни делегация в Лондон.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Волейбол

още

Анкета

За какво използвате телефона си?

Избрано от Интернет