БГ Роналдо се закани: Не съм от хората, които се провалят, чака ме страхотна кариера в ММА (видео)

news picture
Риалити звездата Даниел Златков разкри пред Sportal TV, че прекратява футболната си кариера и ще се концентрира изцяло в новото си поприще - ММА битките. Бившият бранител сподели, че футболът вече му е бил в тежест, но е с голямо желание да се представи на високо ниво в бойните спортове и е сигурен, че направи една страхотна кариера.

“Това, с което съм се захванал означава, че трябва загърбя футболната ми кариера. Вече не усещах тръпката от играта и ми тежеше. Говоря за съвкупност от нещата, че имам нужда от нещо ново. Аз и в момента имам оферти да продължа във футбола, но ги отклоних. Захващам се с нещо изключително сериозно и мисля да продължавам напред. Ще се опитам да направя една страхотна кариера в ММА. Аз не съм от хората, които се провалят и ще гоня целите си.”, каза Златков пред Sportal TV.

Даниел Златков в @@@

БГ Роналдо каза, че в момента е в усилена подготовка за първия си двубой, който ще е на 13 януари в зала “Арена Армеец”. Все още не е ясно кой ще бъде първият му съперник.

“Тренираш, ядеш и спиш - това е моето ежедневие в момента. Една тренировка протича доста интензивно. Имам много малко време за подготовка и трябва да се действа. Има и доста спаринги в момента. Щом съм приел подобно предложение, финансовата част ме удовлетворява. В момента пред мен е 13 януари и натам е насочено цялото ми внимание”, допълни Златков.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

BG Футбол

още

Анкета

Ще успее ли Лудогорец да продължи напред в Лига Европа?

Избрано от Интернет