Стоичков бесен на Боби Михайлов: Ще го пребия някъде

Наставникът на Литекс Христо Стоичков бе повече от бесен след загубата с 1:2 от Локомотив (София) в Ловеч. Специалистът обвини главния рефер Георги Йорданов за поражението, а в същото време нападна и президентът на БФС Борислав Михайлов, когото заплаши, че ако го види някъде, ще го пребие.

"Eстествено, че съм нервен, защото не може един, който иска да е някакъв фактор да е най-големия боклук, най-големия боклук. Не може да се подиграва с труда, независимо, че сме загубили. Не може да се подиграва 90 минути с труда. Да си вдига картони, където си иска, каквото си иска, чиста дузпа не дава, ами как да го направя аз, как да вляза при тези деца. Да се подиграва с труда на тези деци всеки ден, където ги тренирам! И утре да ме сочат, че съм дал мача на Локомотив. Това ли трябва да пишете утре? Тия мръшляци. Да, оня с перуката, дето е във футболния съюз също е боклук.

Повече от изказването на Камата, четете тук.

Коментари

 1. 2013.06.11 | 21:02
  Тоя па за къф се има.Да си кара колата със синия буркан , да си плаща данъците във Испания и да си трае.Обиколи света и на всекъде стигна до пропадия.Защо се друг му е виновен?
  1. 2013.08.28 | 01:23
   А ти много интересно докъде си стигнал.. Ако Христо Стоичков е стигнал до пропадия,ти сигурно трябва да си светлинни години назад от него.
 2. 2013.06.11 | 21:02
  Ей,голяма простотия има в България.То не бяха среден пръст,то не беше английски език,то не бяха псувни.Тд,то,то просто,че много просто.Ама като знам кой му е учителя,те от една книга само са чели.
 3. 2013.06.11 | 21:02
  БРАВО ИЦЕ САМО ИМ ГО КАЖИ НА РУСКИ ИЛИ АНГЛЙСКИ ЧЕ МАЙ НА НАШИЯ СИ ЕЗИК НИКОЙ НЕ ТЕ РАЗБРА.
 4. 2013.05.26 | 22:43
  нямам коментар!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

BG Футбол

още

Анкета

Ще успее ли Лудогорец да продължи напред в Лига Европа?

Избрано от Интернет