Плаващ „труп“ в езеро се оказа заспал мъж

  • 20 юни 2024 16:05

  • 8643
  • 1
Плаващ „труп“ в езеро се оказа заспал мъж
© pixabay

Жителите на индийско село забелязали човешко тяло в местно езеро и изпаднали в паника, че виждат умрял човек. Оказва се, мъж е останал в неподвижно състояние в продължение на четири часа, но за щастие е съвсем жив.

Около 7 ч. сутринта жителите на село в Андхра Прадеш, Индия, се обаждат в полицията, за да съобщят за човешко тяло, плаващо в езеро.

Пристигналите на мястото служители на реда изненадали индийците, като установили, че това не е труп, а жив човек, предаде БТВ.

Рекордни жеги причиниха смъртта на най-малко 15 души в Индия

Жителите се опитали да извикат мъжа в езерото, но в отговор последвала тишина. Човекът не помръднал до 12 ч. на обяд, затова загрижените хора се обадили в полицията и съобщили за инцидента.

Пристигналите на мястото служители на реда виждат тялото и първоначално го приемат за труп. Един от полицаите влязъл във водата и издърпал тялото за ръката.

След това действие мъжът изведнъж „оживял“. Хората, стоящи на брега, започнали да се смеят, докато „мъртвецът“ се опитвал да разбере какво се случва.

„Възкръсналият“ мъж казал на полицията, че е прекалил с алкохола след десетдневната работна седмица, затова решил да се разхлади в езерото. Но вместо просто да се потопи, той заспал и изпаднал в толкова дълбок сън, че не чул хората, които му викали от брега.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8643 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.06.21 | 00:27

1
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

Добави коментар

Водещи новини