Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит

  • 17 април 2024 17:01

  • 21428
  • 1
Жена заведе мъртвец в банка, искала той да тегли кредит
© Pixabay

Жена заведе мъртъв 68-годишен мъж в инвалидна количка до банков клон, за да се опита да получи заем на негово име.

„Подпишете, за да не ми създавате повече главоболия“, помолила жената трупа, като се държала все едно човекът е жив, съобщават бразилски медии.

Сцената се разиграва във вторник в банков клон в Бангу, в западната зона на Рио.

Откриха мумифициран труп в Калугерската пещера

Банковите служители обаче извикали полиция. Жената, казала, че е племенница на мъртвия и се грижи за него. Води се разследване по случая.

От полицията уточняват, че тя може да е извършила кражба чрез измама или длъжностно присвояване по обстоятелства, които тепърва ще се изясняват, пише Телеграф.

Ерика де Соуза Виейра Нунес е пристигнала в банката, като е взела Пауло Роберто Брага, на 68 години, в Разследването ще продължи със свидетелски показания от роднини на възрастния мъж, казва комисар Фабио Луис.

"Тя се опита да се престори, че мъртвият ще подпише, но служителите го помислили за болен и се обадиха за лекар. Той обаче вече бил мъртъв в банката. Тя твърди, че е негов гледач и при всички положения ще отговаря за престъпленията. Ще продължим разследване с други членове на семейството, за да разбере дали е бил жив на датата на теглене на заема”, допълват от полицаят.

Последвайте канала на

Novini.bg
21428 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.04.17 | 22:08

1
Стpacтен и дълъг ceкc със cилен щpaнг, яpки оpгaзми, много cпеpмa, контpoл на еякyлaциятa, пoвишен тестoстеpoн и бeзoпаснo на вcякa възpaст! Вcичко тoва в eдна кaпcyла, кoято ще нaпpави ceкca ви нeзабpавим.====> use.my/sman

Добави коментар

Водещи новини