Помпоаризъм: тази сексуална техникa подлудява мъжете

  • 16 май 2023 12:21

  • 22366
  • 2
Помпоаризъм: тази сексуална техникa подлудява мъжете
© Pixabay

Срамна целувка, хватката на Клеопатра, помпоар – тази практика, при която жената използва вагиналните си мускули, за да стимулира пениса по време на полов акт, има различни имена. Произхожда от Далечния Изток и постепенно навлиза и в западната култура.

Родината на „вагиналната хватка“ всъщност е Древна Индия, където я практикували индуските танцьорки (познати с името „девдас“). Денис да Коста, експерт по помпоар и автор на книгата „Помпоаризъм: ръководство за фитнес на тазовото дъно“ („Pompoir: The Ultimate Guide to Pelvic Floor Fitness"), разказва пред списание „Космополитън“ какво представлява тази екзотична сексуална практика.

Какво е неморалната и опасна практика в секса "стелтинг"?

В тантра жената се опитва да възпроизведе с вагиналните си мускули различни движения чрез притискате, стягане и отпускане. От една страна, това е супер тренинг (вагина пилатес!) на тазовата мускулатура (знаем, че стегнатото тазово дъно допринася за по-добър секс), а от друга – стимулира движенията на мъжкия член по необичаен начин.

„Супер оргазъм"

„Хватката“ направо може да подлуди мъжете, но не се усвоява много лесно и изисква добър контрол върху вагиналната мускулатура. „Помпоар се фокусира върху четири различни движения: притискане, стягане, изтегляне и свиване. Те позволяват на жената да контролира още по-добре близостта между нея и партньора й“, обяснява Да Коста.

Каква е минималната доза секс седмично за щастливите двойки?

Как се практикува „помпоар“?

Който иска да изпробва помпоар у дома, може да приложи техниката по време на акт уж между другото (най-лошото, което може да се случи, е тя да не проработи и да продължите с обичайните движения). Жената възсяда мъжа в поза „ездачка“, въвежда пениса му във влагалището си и се опитва да го масажира с мускулите на вагиналната стена –  с изключение на контракционните движения на вагината, партньорите трябва да са неподвижни! Представете си, че държите молив между палеца и показалеца и го въртите насам-натам. Точно това движение трябва да повторите с мускулатурата на тазовото си дъно. Напредналите могат да стимулират пениса само чрез стягане на тазовото дъно и обикновени мускулни движения, за да контролират и увеличават удоволствието на мъжа.

Разбира се, тази практика изисква време и упражнение, но резултатите са много обещаващи.

Теодора Павлова
22366 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
TRESORGA

2023.05.25 | 20:26

2
Земеделски и индустриален инвестиционен заем Ние сме банка, която предлага кредитни услуги за финансиране на различни ваши проекти в рамките на търговското земеделие и създаването на различни бизнеси. Предлагат се оферти от 8 000 евро до 5 000 000 евро с възможност за възстановяване на 2,5% лихва годишно. Свържете се с нас по имейл: (pacific-loan.service@outlook.fr) Чрез WhatsApp на номер: +33 745 550 314 благодаря ви, чакам да ви прочета много скоро

2023.05.16 | 12:59

1
ТАА ТЕХНИКА , ЧЕ МИ ЧУПИ ПИРОНЯ.

Добави коментар

Водещи новини