Само по татуси: Алекса Ангелова захвърли дрехите

  • 30 март 2023 11:34

  • 8999
  • 2
Само по татуси: Алекса Ангелова захвърли дрехите
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Алекса Ангелова разгорещи серизоно страстите в Instagram, публикувайки доста секси снимка. Гримьорката реши да се постне само по татуси, прикривайки умело тялото си.

"Истинска Богиня си", "Алекса, много секси мацка си", "Много и уязвима" и други подобни словоизлияния се леят на подпалени от фотото потребители, предимно от мъжки пол. 

Мацката наскоро сподели пред Vbox7, че не би се впечатлила и задоволила с малко любов. Тя иска да има до себе си силен и независим мъж, който да доминира над нея, защото самата тя притежава силен характер. 

Не минава ден обаче, в който тя да не мисли за Денис Теофиков и общите им моменти. В Instagram брюнетката сподели невиждана тяхна снимка, но посланието към нея провокира десетки коментари.

Вижте приятелката на Денис Теофиков преди корекциите

"Няма те ,а навсякъде те виждам…. Дай ми за последно пак да те погаля, в очите твои аз да се удавя… Душата в мен отново съживи с твоите зелени и дълбоки очи. Само те поддържат любовта ми жива и отново правят ме щастлива… Никой болката ми не разбира, как сърцето в мен умира… Адът, на земята появи се, щом в рая ти качи се... Вечно твоя ще остана... Душата моя ме предава и сърцето мое вкаменява… Твоя Лексчо. Обичам те !", написа Алекса.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
8999 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
поетът

2023.03.30 | 16:33

1
Толкова си проста колкото Мики Маус
Бакала

2023.07.16 | 02:33

2
Маймуна Прави се на Маймуна

Добави коментар

Водещи новини