Изненада: Сексът на тази възраст е най-хубав

  • 21 март 2023 07:52

  • 29663
  • 2
Изненада: Сексът на тази възраст е най-хубав
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Сексът е неделима част от ежедневието на всеки един човек. В последните години ценностите се измениха и все повече млади хора губят девствеността си все по-рано. 

Група учени от Дъблин са решили да проверят кога човек може да получи най-голямо удоволствие от секса. В случая не говорим за оргазъм, а по-скоро на каква възраст сексът е най-приятен. Учените са категорични, че може да се изненадате, но резултатите сочат именно тези цифри. Те подчертават обаче, че възрастта е различна за мъжете и жените. 

Порно актриса дава акъл на 46-г. жена, преспала с много мъже

Дамите достигат своя сексуален връх на 26 години, докато при мъжете това се случва на 32 години. 

За много хора изглежда обезкуражаващо, защото излиза, че според проучването вече са минали своя апогей на удоволствието.  "Сексът става все по-хубав и колкото повече го практикувате", категорична е пък сексоложка. Според нея той трябва да бъде забавление във всеки етап от живота на човек. "Не трябва да спирате да го практикувате, само защото сте на 65 години", казва още тя.

Теодора Павлова
29663 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.05.29 | 17:56

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 5800 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Слав

2023.04.24 | 15:25

1
Харесва ми,обичам го във всичките му форми. Обожавам го !

Добави коментар

Водещи новини