Еротичната дива Чичолина с горещо предложение към Путин

  • 15 март 2023 11:35

  • 735
  • 2
Еротичната дива Чичолина с горещо предложение към Путин
© Getty Images, архив
Слушай новината Слушай новината

Правете любов, а не война. Пацифисткото мото винаги е намирало дълбок отклик в душата на бившата италианско-унгарска порнозвезда Илона Сталер, известна още като Чичолина.

Еротичната дива, която сега е на 71 г., е готова на всичко, за да царува мир в света, казва тя в интервю за испанския „Паис“.  Затова изпрати съобщение на руския президент Владимир Путин с неустоимо предложение.  „Аз съм против войните. Моето мото е мир, любов, не на войната. Ако Путин подпише мирно споразумение, аз му предлагам една нощ  секс с мен“, каза Чичолина.

Вестникът припомня сходни нейни предложения, отправени към някогашния иракски диктатор Саддам Хюсеин в началото на войната в Персийския залив, а след това и към Осама бин Ладен през април 2006 г., за да има мир по света. Междувременно тя разкри пред иберийския вестник, че била готова за сензационно завръщане към сцените, които изоставя през 1989 г., когато решава да се оттегли от киното. „За един милион евро можех да си помисля да направя нов порно или еротичен филм, може би в стил лейди Чатърли", си спомня бившата актриса, която от 1987 г. до 1992 г. беше и член на Камарата на депутатите на Италия след избирането й от редиците на Радикалната партия.

Чичолина предлагала секс на Осама Бин Ладен

По онова време тя стана известна по целия свят и празнуваше политическия си триумф по улиците на Рим с мъже, които я заобикаляха и се тълпяха да я опипват, въпреки че не се възприема като секс обект. „Чувствах се феминистка, защото използвах секса като игра и във всеки случай аз бях тази, която използвах мъжете като сексуални обекти“, обясни тя пред „Паис“. 

Така че това не е първият път, когато най-добре платената порноактриса през 80-те и 90-те години на миналия век решава да оправи световния ред. „Нямах нужда от психолози, но напуснах дома си като много малка, избягах от отчаяние“, обяснява екстанцьорката, която едва на 18 г. започва работа като сервитьорка в хотел в родния си край в Унгария, зад Желязната завеса.

Чичолина ще се снима в порнофилм на 64 години

Скоро била вербувана от тайните служби да шпионира американски бизнесмени и политици. И още не е затворила вратата към киното за възрастни. Чичолина, която празнува половин век в развлекателната индустрия, иска да заснеме филм за живота си. „В порноиндустрията няма принуда. Вие сте свободни да използвате тялото си. Не съм виждала тъмната страна на порнографията. Филмите ми летяха от рафтовете, бяха красиви, с интригуващи истории. Превърнаха се в обект на поклонение по целия свят“. 

Теодора Павлова
735 2

Коментари 2

Добави коментар
Хайаххахай

2023.03.15 | 15:12

2
Смятъййййй смяххххх
PaulaFox

2023.03.15 | 11:38

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 23 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id369032

Добави коментар

Водещи новини