Двойка отиде да прави секс в хотел, но стенанията им докараха полицията

  • 14 март 2023 13:26

  • 14876
  • 3
Двойка отиде да прави секс в хотел, но стенанията им докараха полицията
© Freepik

Двойка трябваше да бъде изведена от хотел от полицията заради шумните стенания, които издавала, докато прави секс в хотелската си стая. Заради високите децибели останалите гости на етажа са подали оплакване, тъй като "не са могли да мигнат цяла нощ".

Случката е от Свети Валентин, когато Джейми Баултби и Кейли Хърстхаус си запазили стая в хотел в град Ашбърн, Великобритания.

Германец вика полиция заради шумния секс на съседи

Заради шума и виковете им, от рецепцията били принудени да се обадят в полицията и тя да се намеси. Мъжът и жената били задържани от органите на реда, като Хърстхаус е била видимо пияна, тъй като почти не е съумявала да стои на краката си.

От хотела съобщиха за в-к "Мирър", че в стаята, където е била настанена двойката, са били нанесени щети за 1000 паунда. В крайна сметка съдът ги глоби за нанесените имуществени щети.

Джейми Баултби и Кейли Хърстхаус бяха глобени с 1000 паунда (Фейсбук)

Последвайте канала на

Novini.bg
14876 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.03.15 | 00:20

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4500 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Емѝ...

2023.03.14 | 15:32

2
Така е. Мен като ме праскат във анала аз си крещя на воля,понеже във входа всички знаят ще съм хомосексуалист, никой не смее да се обади дори. Иначе викам Българския Хелзински Комитет и глобата им е в кърпа вързана.
еврогей

2023.03.14 | 13:59

1
абе как така мъж с жена ще се таковат, че и шум ще вдигат, е , ако бяха 2педали или 2лесбита - проблем няма, да викат колкото си искат....

Добави коментар

Водещи новини