Хетеросексуалните жени гледат най-много лесбийско порно

  • 16 февруари 2023 15:50

  • 3678
  • 3
Хетеросексуалните жени гледат най-много лесбийско порно
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Известно е, че повечето мъже имат сексуални фантазии, свързани с две жени. Противно на очакваното обаче, не мъжете са тези, които гледат най-много порно с жени. Резултатите от проучване на голям порно портал сочат, че всъщност порно филмите с дами са по-популярни и гледани сред представителките на нежния пол.

Малка част от тази женска аудитория е съставена от хомосексуални жени. Всъщност „лесбийското“ порно се гледа най-вече от хетеросексуални дами. Какво означава това? Жените все повече разгръщат своята сексуалност.

Тайните мисли на жените, когато им е скучно по време на секс

Всички жени, гледащи такъв вид порно, ли са привлечени тайно от други жени?

За някои това твърдение може и да е вярно, но абсолютно не е приложимо за всички. Според сексуалния психотерапевт Ванеса Марин „жените са склонни да бъдат по-флуидни в своята сексуалност и по-лесно си позволяват да изследват каквото им е любопитно, отколкото мъжете“. До известна степен това се дължи на културата и разбиранията, с които живеем. Един хетеросексуален мъж би бил осъден много повече, ако прояви интерес към друг мъж. Това прави по-лесно жените да бъдат интимни с други дами, защото в този случай рискът от социално отхвърляне е по-малък.

И макар представителките на нежния пол да са по-склонни да се възбуждат както от мъже, така и от жени, това не означава непременно, че те действително се интересуват от секс с друга жена в реалността. В крайна сметка фантазията и реалността са две различни неща и не всичко, което ни възбужда физически, е това, от което се нуждаем, за да се възбудим психически.

За кои звезди фантазират мъжете и жените по време на секс?

Защо жените обичат да гледат порно с други жени?

Като цяло жените са склонни да гледат лесбийско порно, защото то показва секс, който подчертава женското удоволствие. Хетеросексуалното порно обикновено е насочено към засилване на мъжкото удоволствие – така че в него няма много за жените. 

Порно категориите, включващи мъже и жени, обикновено изобразяват сценарии с много агресия, неравномерна динамика на силата и много специфично изображение на женственост, което има предназначение най-вече да се хареса на мъжете. Освен това, този тип порно се фокусира силно върху проникването, което само по себе си не е достатъчно за много жени да достигнат до оргазъм.

PornHub разкри най-търсените секс пози

В лесбийското порно от друга страна има много повече неща, които допадат на жените – орален секс, докосване, целувки, галене. Освен това, там самата жена има по-различен образ, който се харесва на дамите, пише "Розали".

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3678 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2023.02.19 | 00:20

3
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 4199 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G
Z Z Z Z Z

2023.02.16 | 18:11

2
отврат, гейщина.
Росен

2023.02.16 | 16:21

1
Е какъв е проблемът. Напълно нормално е хетеро жените да гледат лизбийки Няма да гледат гейове Я.

Добави коментар

Водещи новини