Безценни съвети от топ сексолог: Ето как да съблазните един мъж

  • 03 февруари 2023 17:01

  • 6901
  • 1
Безценни съвети от топ сексолог: Ето как да съблазните един мъж
© Freepik
Слушай новината Слушай новината

Съвременните жени все повече показват качества като целенасоченост и ефективност. Много от тях бързат да направят успешна кариера и да се реализират. Вярно е, че в отношенията с мъжете прекалената инициатива може само да навреди. Психологът-сексолог д-р Анастасия Панова разказа как да се държи една дама, за да заинтересува представителя на силния пол.

„Според специалиста не можете да „дърпате одеялото към себе си“ – по този начин лесно можете да отблъснете мъжа. Той все още е доминиращ в по природа. Така че е по-добре да му оставите правото да взема решения. Инициативата е възможна за мъжа. По-добре да се направи без натиск“, уточнява сексоложката.

Ето колко време трае добрият секс

„Идеален пример е да речем едно пътуване. Ще заминете някъде, но къде, кога, с какво, къде ще отседнете – оставете на мъжа да реши. Така ще се чувства важен, а и ще има усещането, че е направим нещо важно за вас“, даде пример Панова, цитирана от "Струма".

„Ако за първи път излизате с даден мъж, но искате да има и следващи срещи, то е важно да следвате конкретни три правила“, казва сексоложката. Първо, трябва да сте искрени и честни. Не трябва да носите маска и да се преструвате на нещо, което не сте. Важно е да се позиционирате така, както се чувствате. Освен това, не давайте съвети и препоръки, освен ако не сте помолени (особено на първа среща). Уважавайте мнението и действията на мъжа. В противен случай – сватба няма да има. И третото правило е да проявявате интерес към партньора си. Експертът обясни, че за да започнете да излизате, е важно да изберете правилното място и обстановка. 

Секс пози за сигурен оргазъм

Например, за вас е важно мъжът да обича да чете, може да отидете да потърсите своя принц в книжарница или изложба. Там можете да започнете разговор за определени книги и следователно да се запознаете. Специалистът дори даде практични съвети как да започнете комуникация. Например, вие сте в книжарница и не можете да вземете том от висок рафт – помолете мъж да помогне. Тук можете да попитате за неговите предпочитания към книгите. Приблизително същото може да се направи в галерията. Например, възхищавате се на една и съща работа. Това е подходящ момент да се запитаме защо харесва такъв тип мъже. Същото важи и за комуникацията в Интернет. Преди да изпратите съобщение на човек, най-добре е първо да проучите неговия профил и интереси. Ако се интересувате от нещо общо спокойно може да започнете разговор на тази тема.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
6901 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.02.04 | 22:05

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини