Симона захвърли сутиена и проговори за мъжете в живота си

  • 26 януари 2023 10:23

  • 28585
  • 1
Симона захвърли сутиена и проговори за мъжете в живота си
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Имаме лоша новина за всички необвързани мъже (а защо не и жени) - и трите грации на Alpha Music май са обвързани, пише каналът Vbox7.

За това намекна и Симона, която беше попитана дали мъжът до нея трябва да е богат или известен. Тя реши да бъде скромна и отговори "свестен". Дали обаче Симона е обвързана, така и не стана ясно - нещо, което вече не ни изненадва. Певиците в лейбъла са изключително потайни, що се отнася до любовния си живот.

Лидия показа котето любовно, провокира греховни мисли

Междувременно в профила на Симона се появи и нова снимка, с която младата певица за пореден път доказа, че не е фен на сутиените. 

Малко се изчервяваме, като четем коментарите под фотото, така че може да си представите за какви загорели типове става въпрос. Що се отнася до по-нормалните фенове на Симона, те със сигурност очакват нови проекти от нея. Последният не събра кой знае какъв интерес към себе си, но и в лейбъла, в който е тя в момента имат няколко нови имена, които чакат на опашка за своята първа песен. 

Теодора Павлова
28585 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2023.01.28 | 20:10

1
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 3000 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

Добави коментар

Водещи новини