Как да му направите перфектния еротичен масаж?

  • 24 януари 2023 16:32

  • 29730
  • 5
Как да му направите перфектния еротичен масаж?
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Еротичните масажи могат да бъдат съществена част от интимния живот на една двойка. В допълнение, това е много релаксиращ и приятен начин да изразим чувствата си и да се свържем с човека, когото обичаме.

Днес сме ви подготвили няколко начина да направите на партньора си еротичен масаж. Изненадайте го в най-неочаквания момент със специална обстановка, етерични масла или с ласки в ерогенните зони. Масажът винаги е високо ценен жест и идеален подарък по всяко време на деня, пише Vesti.bg.

Масаж в специална обстановка

Както във всички масажни и спа центрове, средата, в която се прави масажът, трябва да бъде добре подбрана. Затова, ако не сте експерт в масажите, можете да се възползвате от възможността да фокусирате вниманието на партньора си към перфектна обстановка. Правилното осветление е добър старт на подготовката. Също така се уверете, че светлината идва от различни места и винаги използвайте топли тонове, които придават релаксация. Бяла светлина като тази в офиса би нарушила целта, която преследваме. Цветята, особено розите, също излъчват специална и интимна вибрация. А последният щрих ще постави музиката. Подгответе автоматично възпроизвеждане на тиха музика, която създава настроение за вашия момент.

Масаж с ароматни масла

Ако искате да изберете масаж, изпълнен с усещания, ви препоръчваме да опитате този с маслата. В идеалния случай трябва да смесите бадемово, кокосово или арганово масло с някои етерични масла-афродизиаци. Например ванилия, канела, жасмин, джинджифил, сандалово дърво. Освен това запомнете следните съвети: когато масажирате, се опитайте да постигнете максимален контакт между телата си. Препоръчително е в началото да не поставяте студени ръце върху гърба и да не изливате масажното масло директно върху тялото. Препоръчително е да имате кърпа под ръка по всяко време. Опитайте се да премахнете верижки, висулки или гривни, които могат да попречат на масажа.

Как да разберем, че той е добър в леглото преди да стигнем до спалнята?

Нежен, но интензивен масаж

Интензивността и скоростта, които използваме, когато правим масажа, ще определят успеха му в крайна сметка. При еротичния масаж трябва да се отпуснем и да следваме плавен и незабързан ритъм. Стилът обаче ще бъде маркиран от вас през цялото време според реакциите на вашия партньор, което ще направи всеки масаж уникален. Имайте предвид, че това не е само еротичен момент, това е и масаж и затова трябва да сте наясно, че имате контрол над мускулите, нервите и ставите на партньора. Бъдете деликатни. По-добре прилагайте лек и приятен натиск, който в никакъв случай не причинява болка или мускулно напрежение.

Персонализиран еротичен масаж

И накрая, има области на тялото, които поради стреса от деня са много приятни за масаж. Затова се научете да откривате местата, които на вашия партньор му харесва най-много да бъдат масажирани и импровизирайте. Обърнете внимание на дишането и спрете на местата, които забелязвате, че са най-чувствителни. Еротичният масаж в никакъв случай не означава единствено стимулация на интимни области. Не забравяйте, че най-важни са отношението, отдадеността и грижата, с които преминавате през всяка извивка на тялото на любимия човек.

Теодора Павлова
29730 5

Коментари 5

Добави коментар
Sarbeca Z

2023.01.24 | 19:22

4
Масажите са за педали, истинският мъж не му трябва масаж а мокра пут.ка
Bobi

2023.01.27 | 09:59

5
Тъпак
ГРОБАРЯ

2023.01.24 | 18:57

3
ЛИПСВА МИ ПАМЕЛА ...
Емй...

2023.01.24 | 17:42

1
Чудесния еротичен масаж е със вибратор в гъза. Тогава се възбуждам най много. Започвам да виждам путинисти и рашисти навсякъде.
Пламен

2023.01.24 | 17:56

2
Щот си боклук

Добави коментар

Водещи новини