Памела Андерсън откровена за секс записа с Томи Лий

  • 11 януари 2023 09:50

  • 26338
  • 2
Памела Андерсън откровена за секс записа с Томи Лий
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

„Някои мъже си мислят: О, тя е момиче на „Playboy“ или тя е толкова „сексуална личност“ и те мразят, затова, че си нещо различно“. Това откровение прави Памела Андерсън в първия трейлър на нов документален филм на Netflix, наречен „Памела. Любовна история“.

В двуминутното промо са показани множество любопитни моменти от кариерата на звездата, включително кадри от култовия сериал „Спасители на плажа“, като се споменава и скандалния секс запис с бившия й съпруг Томи Лий.

Сериалът „Пам и Томи“ пресъздава травмиращ за актрисата момент 

„Игнорирах този запис от живота си, за да оцелея и сега, когато той отново е на дневен ред, това ме кара да се чувствам зле“, казва красавицата в краткото видео. „За първи път искам да поема контрола върху тази история“, добавя Памела, докато записва мислите си в дневник.

Памела Андерсън и Томи Лий имат двама сина, като те също са част от трейлъра за предстоящия филм за тяхната майка. „Може би това тя харесва най-много на света – да се влюби, а също така и идеята да спре да обича“, казва по-малкият син на Памела – 25-годишният Дилън Джагър.

„Трябваше да създам кариера от счупените парчета, но аз не съм момичето в беда. Сама се поставих в луди ситуации... и оцелях. Трябва да си смел и да използваш това което имаш“, заявява гордо Памела Андерсън.

Памела Андерсън има нова любов до себе си

Докато тича по плажа в трогателен кадър от „Спасители на плажа“, Памела пита зрителите: "Защо не можем да бъдем героите в собствената си житейска история?" В края на трейлъра 55-годишната сексбомба е лаконична: „Може би давам всичките си интервюта гола Тук няма мистерия“.

Премиерата на „Памела. Любовна история“ е насрочена за 31 януари в мрежата на Netflix.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
26338 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2023.01.11 | 23:33

2
МАХНЕТЕ ВСИЧКИ СПЕЙСОВЕ, ЗА ДА НИ ОТКРИЕТЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЯТА И ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯТЕ С НАС ВЕЧЕ СМЕ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ НАД 2600 ФЕНА ПОДКРЕПЯТ ДНЛ ФЕНТЪЗИ И ЗАПОЧВАТ ДА ПЕЧЕЛЯТ НАГРАДИ ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ С НАС ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

2023.01.11 | 19:16

1
Яде сперма с черпака

Добави коментар

Водещи новини