Пет истини за невероятния секс

  • 10 януари 2023 10:34

  • 9751
  • 0
Пет истини за невероятния секс
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Сексът е един от най-важните начини за общуване и любов с друг човек. Като цяло, тъй като жените се концентрират повече върху връзките, те са по-настроени към качествата на страхотния секс.

Истината за това как жените могат да се радват на удовлетворяващ секс има толкова общо с ума, колкото и с физическото удоволствие, пише Vesti.bg.

Предлагаме ви пет лесни стъпки, които могат да осигурят страхотно сексуално изживяване за вас и вашия партньор:

Познайте себе си и тялото си

Това може да се направи чрез докосването и това, което ви харесва, когато сте с партньора си, или може да се постигне също и със самозадоволяване. Ние сме доста индивидуални и уникални в това, което намираме за удоволствие. Някои харесват нежното и чувствено докосване, докато други предпочитат по-силното и грубо. Някои от нас харесват масаж, докато други харесват усещането за леко почесване. Някои хора обичат разнообразието, докато други харесват изпитаното и истинско. Някои хора харесват чистото и обръснато тяло, докато други се наслаждават на аромата на някой, който току-що е тренирал.

Шест предимства на ежедневния секс
Така че първото нещо е да като разберете какво ви харесва.

Общувайте открито и честно

Доверете се и се чувствайте достатъчно свободни, за да общувате честно с партньора си. Ако не се чувстваме комфортно да изразяваме чувството си, това може да попречи на успешното сексуално преживяване. Сексът е физическа форма на комуникация, а позитивната, открита и любяща вербална комуникация има голямо значение в спалнята. Може да е необходимо да имате вербална комуникация далеч от спалнята, така че всички тревоги или несигурности да могат да бъдат обсъдени далеч от сексуалното преживяване.

Защо не трябва да правим секс всеки ден?
Повечето жени се нуждаят от грижа, разбиране и уважение, докато мъжете реагират най-добре на доверие, приемане и признателност за всички добри неща, които внасят във връзката. Тези различни нужди могат да ни помогнат да се съсредоточим върху развитието на връзката с нашите партньори чрез начина, по който говорим с тях.

Добавете хумор

Знаете ли кое е едно от най-важните качества, които една жена търси в партньора си? Това е някой, който може да я накара да се смее и да се чувства комфортно.Така че добавянето на смях към секса и превръщането му в игрив освобождава част от напрежението на безпокойството. Човешкото тяло може да бъде непредсказуемо и за някои от нас понякога то може да бъде смущаващо. Ако можем да се смеем на различията си и да ги приемаме с хумор, сексът може да бъде толкова забавно и изпълнено с любов преживяване. Има определени неща, на които да се смеем, докато се събличаме и споделяме телата си с някого, когото обичаме и на когото държим.

Започнете връзката преди спалнята

Обикновено жените се нуждаят от време, за да се настроят към сексуалния акт. Романтиката може да започне рано през деня с нежна целувка, любящи докосвания, мили думи и сладки прояви на доброта. Тогава сърцето и умът ще бъдат готови и нетърпеливи за партньора.

Чувствайте се свободни да попитате партньора си дали докосването и обичта, споделените дейности или подаръците го карат да се чувства обичан. Понякога това е комбинация от няколко от тези аспекти на любовта, които наистина докосват друг човек. Разбирането на уникалността на нашия партньор може да ни помогне да бъдем успешни в леглото.

Бъдете с половинката си и се фокусирайте върху положителното

Всички сме разсеяни от грижи, отговорности и ежедневната лудост на живота. Създаването на атмосфера за свързване с половинката прави чудеса за секса. Препоръчително е за доброто на връзката ви, да излизате навън за среща поне веднъж седмично. Прекъсването на ежедневната рутина създава по-спокойно и вълнуващо предложение за секс. Излизането от пандемията породи в повечето от нас желание да прекъснем рутината, за да се почувстваме отново живи и свободни. Тъй като нашият свят е навлязъл в по-интензивно чувство на страх и негативност, най-мощният инструмент, който имаме, е да останем позитивни, обнадеждени и окуражаващи към нашите партньори и всеки, когото срещаме.

Теодора Павлова
9751 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини