Това са най-често срещаните сексуални фантазии

  • 04 януари 2023 09:53

  • 10595
  • 1
Това са най-често срещаните сексуални фантазии
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Сексуалните фантазии са тези умствени представи, които генерираме по отношение на секса. Мъжете и жените ги развиват еднакво и са по-чести, отколкото си мислите. Всъщност всички ние фантазираме за сексуално преживяване в даден момент. Има много видове, но днес сме събрали 7 най-често срещани сексуални фантазии, пише Vesti.bg.

Топ 5 на еротичните български модели за 2022 г.

Групов секс

Груповият секс е една от най-често срещаните сексуални фантазии. С него загатваме както за оргии, така и за тройки. Това е фантазия, споделяна както от мъже, така и от жени, която рядко се материализира в реалността. Страхът от осъждането на обществото, отхвърлянето на партньора и други причини са пречка за осъществяване на фантазията.

Секс на публично място

Приливът на адреналин, който възниква в тялото, се разбира от мнозина като удоволствие. Самолет, уединено кътче на плаж, кола, паркирана в центъра на града, парк, кино и още много други са идеални места за тези, които залагат на тази фантазия.

Да доминираш или да бъдеш доминиран

Това е сред най-популярните сексуални фантазии, която идва от садизма и мазохизма. Садомазохистичният секс се състои от удоволствието да бъдеш доминиран или доминиращ. Мнозина смятат, че фантазиите от този тип предполагат известен екстремизъм, но това не винаги е така. Садомазохистичният секс има различни степени. Всичко, което е свързано с определен тип подчинение или доминиране и което предполага определен процент болка, може да се счита за садомазохизъм.

Ненаситна учителка разнищи от секс непълнолетен, арестуваха я

Секс с непознат

Небрежният секс с непознат е друга от сексуалните фантазии, които не можем да не споменем. Той включва приятели с предимства и връзки за една нощ. Те могат да възникнат и когато лицето има стабилен партньор и не винаги в обстоятелства на сексуална неудовлетвореност. Смята се, че удоволствието възниква, защото всичко за този човек е неизвестно - не както се случва при партньорския секс, при който има висока степен на интимност.

Секс с бивш/а

Почти половината от двойките, които са прекратили връзката си, след това са имали един или повече сексуални контакти. Следователно сексът с бивш партньор е нещо, което много хора осъществяват в реалността.

Хомосексуални преживявания

Хомосексуалните фантазии са сравнително често срещани сред хората. Мъжете и жените ги имат еднакво, което в някои случаи може да ги накара да се съмняват в своята сексуална идентичност или сексуална ориентация. Както при предишните сексуални фантазии, и тази се върти около удоволствието. Много честа причина е любопитството.

Задължителни навици след секс: Прави това и тя ще е твоя завинаги

Секс с роли

И накрая, сексът, в който един или двамата партньори влизат в някаква роля, завършва нашия списък. Например пациент-лекар или учител-ученик. На свой ред тази фантазия може да имитира сцени или идеи, събрани от филми, сериали или всякакъв вид измислени сценарии. Те са много разпространени и позволяват да се включи разнообразие в рутината на двойките. Фантазията изисква участието и на двамата партньори.Сексуалните фантазии, които изброихме, са най-често срещаните, но съществуват още десетки. Понякога фантазията звучи идеално в главата на човек, но се избягва осъществяването ѝ поради страх, притеснение и предразсъдъци.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
10595 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Черният властелин

2023.01.04 | 09:57

1
Само за кypви и кypвалък се дращи тука.

Добави коментар

Водещи новини