Скъпоплатени жрици на любовта заляха Катар

  • 08 декември 2022 15:38

  • 21714
  • 1
Скъпоплатени жрици на любовта заляха Катар
© Freepik

В разгара на световното първенство по футбол в Катар, елитни компаньонки завладяха най-луксозните хотели в една от най-богатите на петрол страни в света. По принцип проституцията там е незаконна, но това не пречи "търговията" да се развива, признават местни жители.

В интервю за аржентинското онлайн издание TN служител в хотел в Доха разказа, че повечето срещи и уговорки стават именно по хотелите.

Тук няма да видите обичайната форма на проституция, при която спира кола до тротоара, шофьорът уговаря тарифата с момичето, след което тя се качва в колата. Този тип срещи главно се случват в залите за боулинг. Тук говорим за ВИП проституция, която не всеки може да си позволи. Става дума за хиляди долари, коментира той.

По думите му елитните компаньонки са предимно момичета от Азия и се движат по групи, придружавани от един мъж.

Мъж отиде до полицията, за да се оплаче от лошите услуги на проститутка, но вместо това отнесе солена глоба

В случай че полицията ви залови в компанията на проститутка по време на полов акт и не успеете да докажете, че сте съпруг и съпруга, тогава и двамата ви депортират от страната и няма връщане назад, разкри пред медията Хасан, банкер в Катар.

Хасан допълни, че всички знаят прекрасно, че проституцията е незаконна в Катар, но въпреки това много жени наемат стаи по хотелите, където изпълняват задълженията си.

Сред начините за уговоряне на секс срещи се използва и популярната платформа за запознанства Tinder.

Novini.bg
21714 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.12.08 | 16:08

1
Как ми се иска да ебъ скъпоплатена простутутка в Катар.

Добави коментар

Водещи новини