Работещи в порно индустрията разкриха тайни от кухнята: 7 факта, които никой не знае

  • 28 септември 2022 11:33

  • 34190
  • 5
Работещи в порно индустрията разкриха тайни от кухнята: 7 факта, които никой не знае
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Порно индустрията е една от най-интересните изобщо. Просто тайните там са много, а разговорите по темата често са табу. В Reddit работещи в в тази сфера си направиха борд и започнаха да разкриват малко популярни факти за работата си.

Ето част от тях:

"Има уеб сайт, който е посветен на починали порно актьори и в частност причините за смъртта им. Плашещо е колко много хора умират след самоубийство или свръхдоза, но има и много повече убийства, отколото предполагате."

Порно актриси, които загинаха трагично при мистериозни обстоятелства

"Да се снима порно е скучно и бавно. За всеки 5 минути, които гледате, има още поне 5, в което се настройва камерата, осветлението и се обсъждат ъглите на снимането. И винаги сме твърде много хора в стаята, където се снима."

"В Япония индустрията е доминирана от жени. Много е трудно да се намерят мъже за снимките. На всеки 70 мъже порно актьори има 10 000 жени. Затова и често се снимат едни и същи мъже."

"Дълбокото гърло във филмите се постига със специално лекарство, което намалява естествените рефлекси за кашляне и повръщане."

Монахиня стана порнозвезда, но още вярва в Бог

"В по-голяма част от гей порното се снимат хетеросексуални мъже. Това често изненадва хората."

"Имаме списък с хора, с които не искаме да работим. Това са или мъже, които свършват твърде бързо, или актьори с расистки коментари. Има и такива, които са твърде агресивни или такива, които редовно са пияни или надрусани."

"Има плашещо много висшисти сред актьорите."

Теодора Павлова
34190 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар

2022.09.28 | 13:14

1
Че едно време у "гепиме" без елмаз му изпращах полуголи по паца снимки че на убавицата надежда дойчева че да се види че е по грозна от моя куур.

2022.10.12 | 18:11

5
Ортодоксален грозен пернишки винкел, пий си хапчетата, откачалка тъпа.

2022.09.28 | 13:17

3
ШИЗИ надежда дойчева, че откъде да знаеш че не си по грозен и по голем мангал от грозния софка маринова мангал.

2022.09.28 | 13:15

2
nadejda-doicheva - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. ЧЕ погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове. ================ надежда дойчева - Не съм ли много грозна циганка и с гадна циганска мутра. Че погледни ме чрез гугъл търсачо ми. Снимки, клипове, видеоклипове.

2022.09.28 | 17:26

4
Истина е, Ал. Томов се снима в гей орно, без да е гей.

Добави коментар

Водещи новини