Порно актриси, които загинаха трагично при мистериозни обстоятелства

  • 13 септември 2022 17:06

  • 29550
  • 0
Порно актриси, които загинаха трагично при мистериозни обстоятелства
© Instagram
Слушай новината Слушай новината

Порно индустрията съсипа няколко от най-популярните порно актриси. Каналът Vbox7 припомня част от тях и от какво са починали.

Порно прокоба: 4 актриси умряха за 2 месеца

Далия Скай

Миналата година 31-годишната порнографска актриса бе открита мъртва в кола, паркирана в Лос Анджелис. По тялото ѝ служителите на реда откриха сериозна рана, но без признаци на борба. По-късно бе установено, че актрисата се е самоубила. Преди това Далия е споделила, че е имала последен стадий на рак. Далия е участвала в повече от 600 филма, един от които получи едновременно девет номинации за порно "Оскар".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by dahlia sky (@dahliasky15)

Оливия Нова

Нейната смърт бе част от черната серия с пoрно актриси, заради което дори се бе заговорило за проклятие над индустрията. Според съдебната експертиза, в тялото на Оливия били открити огромни количества алкохол и дрога.  "Radar OnLine" писа, че в тялото на Оливия били открити и следи от кокаин. Нейни близки разкриха, че тя била в тежка депресия заради приятеля ѝ, който извършил самоубийство през април 2017 г. и така и не можела да се примири със загубата. Скоро след смъртта му направила и катастрофа в пияно състояние и лежала в болница.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIA ANNA (@_olivianova_)

Огъст Еймс

23-годишната канадската порнозвезда Мерседес Грабовски, известна под псевдонима Огъст Еймс (August Ames), се самоуби през 2017 г. заради обвинения в хомофобия и онлайн тормоз. Еймс стана жертва на вълна от негативни коментари в социалните мрежи, след като публикува в Twitter, че не иска да заснеме сцена с партньор, който преди това се е снимал в гей порно. По-голямата част от порно актрисите се притесняват да правят сцени с мъже, които имат история в гей порнографията, вярвайки, че това би ги изложило на по-висок риск от заразяване с ХИВ. Еймс отрече да е хомофоб.

Оливия Луа

23-годишната Оливия Луа бе открита мъртва в клиника за лечение на зависимости в Калифорния. Нейната смърт е поредната от серията трагични смъртни случаи в порноиндустрията през 2018 г.Семейството и приятелите на Луа били "дълбоко загрижени" от количеството лекарства, които тя вземала по лекарско предисание, основната версия е, че е умряла от смесване на лекарства с алкохол.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
29550 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини