Емили Ратайковски разкри, че е била вулгарно опипана в един от най-известните музикални клипове

  • 04 октомври 2021 15:18

  • 6967
  • 3
Емили Ратайковски разкри, че е била вулгарно опипана в един от най-известните музикални клипове
© Getty Images (архив)

Супермоделът и актриса Емили Ратайковски разкри, че е била опипана по много вулгарен начин от американския изпълнител Робин Тик по време на снимките на клипа към популярната песен "Blurred Lines", съобщиха световните агенции.

Моделът прави признанието в биографичната си книга, озаглавена "Моето тяло", която се очаква да излезе на пазара следващият месец.

Съвсем неочаквано почувствах студенината на ръцете му, които стиснаха голите ми гърди, спомня си Ратайковски и твърди, че когато го погледнала, ѝ се сторило, че е бил пиян.

Емили Ратайковски роди първото си дете

По думите на 30-годишния модел режисьорът на снимките, Диане Мартел, е бил свидетел на ситуацията и отишъл при Тик, за да го види как е.

Да, истина е. Той тогава бе застанал зад нея и бе положил ръце на голите й гърди. Когато видях това, му се развиках какви ги върши и обявих край на снимките, разказа за случката Мартел пред Sunday Times и допълни, че по-късно Тик се извинал на Ратайковски за волното си поведение.

Novini.bg
6967 3

Коментари 3

Добави коментар

2021.10.04 | 23:25

3
Искам да пробуча с кyръ си тая шибана еврейка.
ХХХ

2021.10.04 | 18:37

2
ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ ЧЕ НЯКОИ ОТ ВАШИТЕ ПРА ДЕДИ НЕ Е ГРЪК ИЛИ ТУРЧИН СИ НАПРАВЕТЕ ТЕСТ ЗА ПРОИЗХОД ВЪВ НЯКОЯ ОТ ЛАБОРАТОРИИТЕ ВЪВ КОИТО СЕ ПРАВЯТ ТАКИВА ТЕСТОВЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ БЪЛГАРКИТЕ КОГАТО СА РАЖДАЛИ ДЕЦА ОТ ГЪРЦИ И ТУРЦИ СА КРИЕЛИ ЧЕ СА ОТ ТУРЦИ И ГЪРЦИ ОТ СТРАХ ДА НЕ БЪДАТ УБИТИ И ДЕЦАТА И ТЕ САМИТЕ ТАКА СА ПРАВИЛИ ПРЕЗ СРЕДНОВЕКОВИЕТО А СА РОДЕНИ МНОГО ТАКИВА ДЕЦА
ХХХ -КОИТО ИСКА ДА ГЛЕДА ТОВА

2021.10.04 | 18:12

1
ВЪВ youtube- Българите нямат нищо общо с траките - Божидар Димитров

Добави коментар

Водещи новини