Застреляха неродено дете в САЩ

  • 25 януари 2021 09:41

  • 22388
  • 0
Застреляха неродено дете в САЩ
© Getty (архив)

Петима души, сред които и неродено дете, са загинали вследствие на стрелба в САЩ, предаде Си Ен Ен.

Полицията в град Индианаполис (щата Индиана) е получила сигнал за инцидент с огнестрелно оръжие в североизточен квартал. При пристигането на място служителите на реда са открили три тела и двама простреляни. "Една от пострадалите  е била бременна и закарана в болница. За съжаление лекарите не са могли да спасят нито младата жена, нито носеното от нея" дете, това е казала представителката на здравните власти Алфарена МакГинти.  По нейните думи живота на пострадалия е бил извън опасност.

"Това е най-масовото убийство в нашия град от десетилетия насам", това е заявил кметът на града Джо Хогсет. Той е посочил, че на този етап е нямало информацията какъв е бил мотивът за жестокото престъпление.

От полицията са казали, че най-вероятно убийството е било извършено от най-малко двама души. "Ние получихме помощ от Федералното бюро за разследване. Специалистите са извършили оглед на местопрестъплението. На този етап ние не можем да дадем повече информация", това е казал началникът на полицията в Индианаполис Рандън Тейлър.

Стрелба във Варна! Жертвите са три

Последвайте канала на

22388 0

Свързани новини

Водещи новини