Гостите на сватба накараха булката и младоженеца да правят секс пред тях (видео)

Явно в Китай се изисква особена смелост, за да встъпиш в брак, пише "Дейли Мейл". Брачните двойки в страната обикновено стават обект на груби сватбени игри като например събличане пред гостите.

Ново видео от Китай показва как този път двойка е накарана да прави секс директно пред гостите на събитието, които от своя страна радостно аплодират.

В началото на двеминутния клип, двамата младоженци лежат полуголи под тяхната късметлийска червена завивка. Тогава няколко от жените до тях ги молят да си свалят и долното бельо. Двамата си го свалят и го подават съответно на гостите.

След последвал натиск от обкръжаващите ги мъже и жени, голите младоженци се прегърнали в леглото. Но гостите не останали доволни от действията им. Те изкомандвали младоженката да се качи върху съпруга си и даже ги побутват един към друг. Може да се чуе и как гостите се заливат от смях, но все пак още не били доволни от видяното и даже вдигат завивката, за да се уверят, че двамата съпрузи са в правилната позиция за секс.

Видеото бе публикувано в китайските социални мрежи и много от потребителите се отнесоха критично към действията на героите от кадрите.

Коментари

 1. 2017.06.03 | 08:35
  ха ха ха вместо " горчиво горчиво " ще викат " вкарай го вкарай го "
 2. 2017.05.25 | 09:14
  откачени китайски чикиджии
 3. 2016.12.26 | 09:34
  Мислех,че от Миризливите,Гнусни МАНГАЛИ,няма НАЙ-прости и гадни,ама явно имало ПО-......!
 4. 2016.12.26 | 09:33
  Мамка им мръсна маймунска!
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

18+

още

Анкета

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Одобрявате ли новото гадже на Тита?

Избрано от Интернет