Фенове налитат на секс на восъчната Ники Минаж (снимки)

  • 20 август 2015 12:11

  • 9562
  • 2
Фенове налитат на секс на восъчната Ники Минаж (снимки)
©

От Музея на Мадам Тюсо в Лас Вегас са се видели принудени да засилят наблюдението над наскоро представената восъчна двойничка на рапърката Ники Минаж, след като са установили, че посетителите си правят непристойни снимки с нея, съобщи Контактмюзик.

Копието от восък на Минаж е моделирано по екзотичния клип към хита й Anaconda и изобразява изпълнителката в поза на четири крака с "щръкнали във въздуха" пищни задни части. Непосредствено след представянето на восъчната двойничка на Ники Минаж в началото на август някои нейни фенове, сред които рапърката Иги Азалия, споделиха, че очакват предизвикателната й поза да подтикне посетителите към непристойни снимки.

И наистина, това вече се случва - феновете си правят палави фотоси или селфита с восъчната фигура на рап звездата и ги публикуват в социалните мрежи. Самата Ники Минаж изглежда се забавлява и дори коментира публикациите. Рапърката обаче не е дала коментар за фенската снимка, предизвикала най-голямо възмущение - на мъж, който е възкачил изотзад восъчната фигура и дърпа косата й.


Веригата музеи на Мадам Тюсо винаги са поощрявали снимките с восъчните двойници на известни личности, за да получат посетителите "интерактивно и по-наситено изживяване", но не пропускат да напомнят, че отношението към скулптурите от восък трябва да бъде почтително, пише БТА.

Константин Тодоров
9562 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2015.09.13 | 19:09

2
ше й запаля задника на тъз восъчната

2015.09.13 | 19:09

1
това "а" - анала ли е, ануса ли, артишока ли, или акото

Добави коментар

Водещи новини