Чичолина ще се снима в порнофилм на 64 години

  • 09 февруари 2015 07:23

  • 19074
  • 4
Чичолина ще се снима в порнофилм на 64 години
©

Чичолина – порнозвездата, ако не на всички времена, то поне на втората половина на миналия век, обяви, че предстои да се снима в хардфилм, независимо от чукнатите неотдавна от нея 64 лазарника.

Родената като Илона Сталер унгарка уточни пред италианско радио, че ще се развихри пред камерата, както през младостта си, но само ако й дадат пожеланите от нея много пари, пише в. "Монитор".

Засега преговорите с продуцентите на лентата вървели добре и блондинката, чиито форми са взе така предизвикателни и съблазнителни, се надява на зашеметяващ успех. Без значение от факта, че от 27 години тя не не е мърсувала на големия екран така, както майка я е родила в Будапеща.

За радост на слушателите на „Радио 24” Чичолина изпълни с цветисти сентенции разговора си с водещия журналист на закачливото предаване „Ла Занзара”.

Така световноизвестната порнодива напомни, че шеметната й кариера на Апенините започва преди повече от 35 години точно пред микрофона на малко радио в Милано, сдобило се за нула време с небивала популярност благодарение на сластния й глас. Сред бисерите, които русата унгарка с прясно напомпани с нов силикон гърди, особено се открои този, че както надеждата, така и сексуалността на жената умирала последна.

В същото време Чичолина уточни, че от близо две години не била спала с мъж, независимо от получените многобройни предложения от състоятелни мъже не само за креватни игрички, но дори за брак. Жената, която преди години изкара един мандат и като депутатка в Италианския парламент от Радикалната партия, спомена с отиграна недомлъвка, че все още очаквала голямата си любов, на която била готова да се посвети до края на живота си. След това Илона направи на пух и прах днешните порнозвезди, обвинявайки ги, че били бледо копие на шеметното нейно поколение и на практика били принизили непоправимо занаята. Намекна също така, че последното е една от причините, които я подтикват да се разголи пред камера на иначе почтените й 64 години.

В същото време злите езици в Милано и Рим спретнаха интрига, според която Чичолина щяла да се снима в хардфилм само и само за да изкара парите, с които бил задлъжнял на наркодилъри синът й Лудвиг. Той е на 22 години и неговият баща е единственият досега съпруг на порнозвездата – авангардният американски скулптор и мултимилионер Джефри Кунс. Само че таткото не искал въобще да чуе за паричните проблемите на сина си, камо ли за Чичолина, с която са жестоко скарани близо две десетилетия. И така съдбата на порасналото им дете оставало в ръцете на обичащата го и все още живееща с него майка.

Последвайте канала на

Novini.bg
19074 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар

2015.02.20 | 20:40

2
Да й пуснат за екранен партньор Danny D.Британеца ще я отпори!

2017.03.02 | 17:12

4
Куче от салам,плаши ли се ?

2015.02.20 | 20:40

1
Taia sa ia varteli kone i magareta !Samo slon i trebva !
Волен Сидеров

2015.02.20 | 20:40

3
С тоя курс на рублата сме в голяма криза. Любо нема начин ша влизаш в порно индустрията ! Уредил съм ти една сцена с двама църни арапи бежанци от Сиера Леоне. Почти без пари ми излизат, сигурно щото са болни от Ебола, се тая нали Любо ще спи с тях !

Добави коментар

Водещи новини