Турчин направил от Камелия лесбийка

  • 08 ноември 2012 10:54

  • 11302
  • 4
Турчин направил от Камелия лесбийка
©

Опасно преживяване имала любимата на певицата Люси - Камелия, малко преди да срещне къдрокосата изпълнителка. Тя преживяла гореща афера с мъж от друга държава и друга вяра. Именно заради него тя се обърнала към собствения си пол, пише "Всеки ден".

Ками и тогавашната й тръпка - мюсюлманин, се запознали във Facebook. Мъжът пръв харесал сервитьорката и й пратил покана за приятелство в социалната мрежа. Камелия откликнала веднага и така двамата започнали активна чат връзка в мрежата.

Отношенията им не се изчерпали само с размяна на весели реплики. Двамата си говорили на живо пред камерата и дори въртели секс чат. Седмици наред те общували с видео връзка посред нощите и разменяли страстни обяснения в любов.

В един момент обаче мъжът започнал да се държи като господар към Камелия и дори й забранявал да говори с други хора в интернет. Проявявал ревност дори когато Брадърката си позволявала да хареса някоя снимка на своя приятелка.

Нещата излезли от контрол, когато Ками отговорила на покана за приятелство на някакъв стар свой познат. Мюсюлманинът толкова се вбесил, че заявил, че ще я убие, ако започне да се вижда с друг мъж в България. Заплахата стреснала Камелия и тя веднага решила да прекрати аферата си с него.

Блокирала всички контакти с ревнивеца и треперела дълго време след това дали той няма да я издири у нас и да изпълни заплахите си към нея.

Novini.bg
11302 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
imid

2015.11.07 | 00:10

4
Преди да кажеш каквото и да било се опитай да застанеш на мястото на жертвата и нанасилника, претегли плюсовете и минусите и на двете страни и тогава се искажи! Живота не е това което изглижда на пръв поглед!
Люсил

2015.09.02 | 18:15

3
Люси изкара някое и друго евро около сладникавия вкус на немската публика и разбира се привлече мухи на мед (или на друго). И ето едно момиче Камелия пак намери лесния начин да живее добре в Германия, та дори и под маската на псевдо лезбийка. Не е важно дали си ревни тучин или лесбиийка от Бургас, важното е да имаш пари. ако утре се почви някой симпатяга с атлетично тяло и пачка набързо ще забрави остров Лезбос. Такива, като нея, хитри лисици с лопата да ги ринеш из Европа.
ves

2015.09.02 | 18:15

2
da we da,nqkakav rezan chikidjiq q e napravil lesbiika ama drug pat
striker

2014.10.16 | 16:31

1
Ба си глупостите! Нали уж се раждали гей???

Добави коментар

Водещи новини