Емилия теглила 50 бона кредит, за да си "купи" Слави

  • 18 октомври 2024 12:31

  • 2646
  • 3
Емилия теглила 50 бона кредит, за да си "купи" Слави
© инстаграм

Слави ТрифоновСлави Трифонов Станислав Тодоров Трифонов e български певец, телевизионен водещ и продуцент. Роден е в и фолк звездата Емилия предизвикаха истински фурор в българската музикална индустрия с новия си дует „Закъсня“. Песента, която излезе в края на миналия месец, вече събира милиони гледания и е хит в класациите. Но освен емоционалното й въздействие, проектът привлича внимание и с високата си стойност, особено що се отнася  до хонорара на Трифонов.

Според източници от музикалния бранш Слави не работи без значително възнаграждение. В случая с Емилия хора от обкръжението и споделят, че певицата e платила солидна сума, за да работи с него и екипа на „Ку-ку бенд“. Те дори твърдят, че тя е изтеглила кредит, за да покрие  разходите по създаването на песента, като ставало въпрос за над 50 хиляди лева.

Въпреки инвестицията Емилия е убедена, че проектът ще й донесе значителни приходи, като възнамерява да повиши хонорара си за участия до 8000 лева на концерт, след като „Закъсня“ привлече небивал интерес.

Емилия многократно е изразявала радостта си от сътрудничеството със Слави, определяйки го като сбъдната мечта. За нея това бил един от най-ценните моменти в кариерата й, а феновете на двамата изпълнители с нетърпение очакват още бъдещи колаборации и надежди те да са именно с Трифонов.

Песента „Закъсня“ е поредното доказателство за способността на Трифонов да създава хитове, които дълго време доминират в музикалния ефир. 

Фолк певицата Емилия най-после призна за раздялата със съпруга си Жорж Башур

Според очакванията на екипа му още изпълнители от попфолка ще потърсят Дългия до края на годината, след като са се убедили във финансовите дивиденти, които получава Емилия и от добре възвръщащата й се инвестиция.

Според интервютата, които Слави раздава обаче, такива планове не му влизат в приоритетите, защото вече не чувства сценичната дейност толкова важна, колкото политическата му кариера, пише „Ретро“.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2646 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Teodora Andreas Berlin 31.10.73

2024.10.18 | 14:44

3
Chestit rojden den Slavi Trifonov.fen Sam ti . mnogo hubav glas imash .badi sdrav.
Иван Станчев

2024.10.18 | 14:26

2
Жалко за парите. Отвратителна чалга.
ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР

2024.10.18 | 12:49

1
Ако страната ти е окупирана от чужди военни бази - Ако ти заличават и подменят историята - Ако ти сменят националната валута - Ако ти променят националния празник - Ако ти подменят религията и езика - Ако робството е твоят национален идеал - Ако живееш в тирания маскирана като „демокрация“ - Ако в родината ти има колонизатори маскирани като „инвеститори“ - Ако вярваш в зеления диктат и екологичните мантри - Ако те опростачват и те правят да оглупяваш - Ако ти налагат ЛГБТ и хомосексуализма - Ако те карат да мразиш своите освободители и да воюваш срещу тях - Ако те карат да се биеш като маймуна със своите братя и сестри сънародници за парче хляб ОЗНАЧАВА, ЧЕ СИ РОБ И ГРАДИШ ЧУЖДА ДЪРЖАВА НА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ! ВЪН АМЕРИКАНСКИЯ ОКУПАТОР!

Добави коментар

Водещи новини