Без да му мигне окото: Рачков уволни Маги Халваджиян

  • 14 октомври 2024 11:24

  • 2145
  • 1
Без да му мигне окото: Рачков уволни Маги Халваджиян
© инстаграм

Рокадите в телевизиите не спират, а поредната е свързана със социалното риалити "Бригада нов дом", което се оказва последният проект, изгубен от Иван и Андрей в bTV. Предаването се завръща в ефира напролет, а доскорошните му продуценти вече няма да се занимават с него.

Този факт вдъхнови да такава степен Димитър Рачков, че той поднесе култов майтап на гърба на изгонените продуценти, който рикошира не къде да е, а в Маги Халваджиян. 

Клипчето, което актьорът и тв водещ пусна в Инстаграм профила си, е достатъчно красноречиво, а реакциите под него определено си заслужават вниманието. Както се казва - всички добре са се постарали в него!

 

Над видеото пък, което е правено зад кулисите на "Пееш или лъжеш", Рачков пише следното: "Тази година на борсата Иван и Андрей, догодина Маги...".

А сред тиражираните версии в публичното пространство е и тази, че Иван и Андрей са изгонени от bTV и заради това, че са дали филма си за легендата Гунди на конкурентите от Нова телевизия.

Думите на Рачков успяха да озадачат последователите му, но най-стъписан вероятно е бил най-успешният роден продуцент, който обаче отдавна е свикнал на хумора на актьора.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2145 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.10.14 | 12:09

1
Иcкатe напълно нови yсещания в CEKCA? Tогава тpябва да опитате това нещо-----> use.my/myxpro

Добави коментар

Водещи новини