Мария Гроздева разкри: На мама момчето вече не е с Мария Бакалова

  • 03 октомври 2024 10:04

  • 6781
  • 4
Мария Гроздева разкри: На мама момчето вече не е с Мария Бакалова
© Bulfoto

Една от най-обсъжданите двойки у нас вече е разделена. Популярният каскадьор, спортист и риалити звезда Валери Григоров приключи окончателно връзката си с нашумялата актриса Мария Бакалова.

Слуховете, че синът на двукратната ни олимпийска шампионка в стрелбата - Валери, и нашето момиче в Холивуд не са заедно вървят отдавна, но вече са потвърдени.

25-годишният Валери и 28-годишната Мария наистина бяха като холивудска двойка. Заради здравеняка Бакалова дори все по-често се прибираше в България. Звездата от „Борат“ се разбираше добре и с майката на любимия си.

„Чета, че съм била лоша свекърва. Не е вярно. Много си е добро момичето“, сподели Мария Гроздева пред "Галерия".

Влюбените не са имали кой знае какви проблеми помежду си, но обстоятелствата ги подтикнали към раздялата. Бакалова е претрупана с ангажименти в Америка, а Валери също работи здраво, но предимно в България. Григоров е професионален каскадьор и именно той лично е изпробвал всички съоръжения, упражнения и състезания в рейтинговото шоу „Островът на 100-те гривни“. Освен успешен спортист, той е доста артистичен и го доказа тази пролет в „Денсинг старс“, откъдето отпадна с танцовата си половинка Дорина Стоянова-Ковачева чак на полуфиналите. Младокът тепърва има да гради своя собствена кариера и не искал да се влачи с Мария Бакалова като антураж. Пък и разстоянията никак не помагали на връзката им. Тя е в САЩ, а той в България или из далечни дестинации като Филипините, където изкара цял месец като част от екипа на „Островът на 100-те гривни“. Там много му харесало, но копнеел за България, обясни Мария Гроздева.

Мария Бакалова ще бъде част от журито на "Синелибри"

„Валери е очарован от хората във Филипините. Може да живеят бедничко, но са щастливи. Всяка вечер си правят караоке, от терасите звучи музика. В същото време той не е имал търпение да се върне на нашето Черно море, което е по-безопасно. Морето там е красиво, но има много отровни медузи и други опасни животни. Като се прибра, отидохме на море“, разказа Гроздева.

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
6781 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
ЦИОНИСКИ ФАШИСТИ

2024.10.03 | 13:23

4
Чифута е ниско подобие на човек, паразит, враг на човечеството, известен с това, че винаги лъже, мами, известен с кръвосмешателство, болен извратен в кръвтта, подъл, лукав, нечистоплътен, хлъзгав и лицемерен! Евреинт предаде Христос, евреин стои зад всяка война случвала се в Европа включително и 2-те световни! Евреи стоят зад извратеното движение лгбт, евреинът трябва да бъде унищожен, това е паразит, противен и вреден за човека !

2024.10.03 | 11:31

3
Бум бум в анала КА.ТИЛА

2024.10.03 | 11:30

2
Луд ceкc няколко часа, силна еpeкция, ярки оpгaзми, много cпеpмa и повишен тeстoстеpон и безoпаcно на всяка възpaст! Не пpопyскайте шансa да напpавите секса си незабpавим-----> use.my/myxpro

2024.10.03 | 10:23

1
Да на мама момчета е заето да продава дезодоранти страхотна кариера

Добави коментар

Водещи новини