Дъщерята на Къро е станала балерина

  • 26 август 2024 12:55

  • 1581
  • 3
Дъщерята на Къро е станала балерина
© Хотарена

Щерката на Красимир Каменов – Къро – Кая Каменова е била балерина и е учила актьорско майсторство в Кейптаун, Южна Африка, пише България Днес.

Момичето, което вече е на 15 години, е хлапе за пример. Освен че в училище се е справяла брилянтно, е имала и доста хобита и странични занимания, които също са ѝ се удавали много добре. В продължение на години Кая е тренирала балет в една от най-добрите школи, които са в съседен на Константия квартал. Момичето е посещавало балетното училище няколко пъти седмично, а освен това в свободното си време е учило и актьорско майсторство.

Още от 10-годишна красивата Кая, която остана сираче, е била и модел. Тук интересното в случая е, че е била в България, където също е имала моделски и рекламни изяви. Освен Кая и другите деца на Къро в момента са в Америка и са под грижите на бащата на Гергана, съпругата на Къро. За тях се говори, че полага грижи Петър Кочанов. Това твърдят източници, но каква е истината може и никога да не стане известно, защото все още се смята, че има опасност за живота им.

Възможно е трите деца на Къро да са със сменени самоличности, за да не бъдат открити от потенциални килъри. Това е малко вероятно, защото наемните убийци бяха изчакали децата да бъдат закарани на училище от охранителя на Къро и Гергана, а масовата екзекуция в дома им става после. Това говори, че килърите не са искали децата нито да бъдат убити, нито да стават свидетели на ужасяващата гледка.

Фактът не е за пренебрегване и може да наведе на мисълта, че поръчителят на убийствата е познавал Къро, Гергана и децата му и затова се е смилил над малчуганите, които в крайна сметка не могат да носят отговорност за действията и за миналото на баща им.

Полицията в Кейптаун идентифицира двама заподозрени за убийството на Къро

Витаят слухове, че именно Христофорос Аманатидис – Таки е поръчал Каменов да бъде ликвидиран, но и това вероятно никога няма да се изясни категорично.

Четирите надупчени с куршуми тела на Къро, Гергана, охранителя Деан и детегледачката им бяха намерени и с вързани зад гърба ръце, стегнати със свински опашки на 25 май миналата година. По неофициална информация поръчковите килъри нахлуват в скъпарския имот на Къро, облечени в униформите на ДЕА – американското полицейско звено за борба с наркотиците.

Именно този факт обяснява защо Каменов и близките му са се оставили да бъдат завързани и закопчани. След това, проснати по очи, поръчковите убийци ги ликвидират от упор. Интересното е, че въпреки събарянето на входната врата съседи на Каменов разказват, че не са чули нищо. Смята се, че убийствата са били извършени с оръжия със заглушители.

От полицията в Кейптаун все още не разкриват дали разследването бележи някакъв напредък, или не. Ясно е само, че двама от убийците на Къро се издирват и ченгетата разполагат с техни снимки, но все още никой не е заловен.

Къро е въртял бизнес с диаманти за милиони заедно със съпругата си Гергана. Те започват тази дейност в началото на 2019 година и си правят сайт. Покойната му жена е била главното действащо лице и се е грижела за колекцията то бижута. Тя ги е заснемала, поддържала е сайта, дори на някои от снимките се вижда, че именно Гери презентира пръстените.

Бизнесът с диамантите може да е причината за масовия разстрел, ако Каменов е стъпил на нечия територия.    

 

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1581 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2024.08.26 | 14:57

3
Пак ли героизираме мафията?

2024.08.26 | 14:56

2
БАЩА И БЕШЕ БАЛЕТЬОР НА МЕВЕРЕТО

2024.08.26 | 14:55

1
Като е балерина да ми танцува на хуия

Добави коментар

Водещи новини