Свършиха билетите за концерта на Преслава

  • 14 август 2024 22:07

  • 868
  • 3
Свършиха билетите за концерта на Преслава
© Булфото (архив)

Попфолк певицата ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, разпродаде билетите за първия си самостоятелен концерт три месеца преди събитието.

Една от любимите родни певици на малки и големи ПреславаПреславаПреслава Колева Иванова, по-известна с артистичния си псевдоним Преслава, тази година чукна двадесет години на сцена и обяви дата за концерт към края на годината. Изпълнителката обеща да бъде нещо грандиозно, а почитателите ѝ, които тръпнат в очакване, вече изкупиха всичко.

„С огромна радост искам да ви съобщя, че концертът ми на 16 ноември вече е разпродаден! Благодаря ви от сърце за вашата подкрепа и любов – нямам търпение да се видим и да създадем заедно незабравими спомени“, съобщи самата тя.

Голяма част от многото почитатели, които има брюнетката, не успяха да се доберат да закупят места за голямото събитие и затова започнаха да я молят за още една дата. „Чета коментарите ви и виждам, че много от вас не са успели да си вземат билет и ме молят за втора дата", добави певицата.

Сръбски медии скочиха срещу Преслава: Окраде наша звезда!

 "Мисля, че е голям риск, но със сигурност ще помисля върху това“, издаде самата тя и образува още по-голяма вълна от емоции. „Хората те обичат и не им омръзва, така че колкото и дати да дадеш, толкова пъти ще бъдат разпродадени билетите“, гласяха повечето коментари на феновете ѝ, цитирани от hotnews.bg.

Последвайте канала на

Novini.bg
868 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Сърбеца

2024.08.15 | 00:50

3
ПРОСТ НАРОД ! Малко им е кви са малоумни гяурите
Ха, ха, ха

2024.08.15 | 00:01

2
КАТИЛА, се хвали че бил рязан войн на Аллах- муджахидин! Какво падение за психично болния " патриот " от ВМРО! Бил гадже на АХМЕД Муса в Ловешкия затвор и там е станала промяната му !

2024.08.14 | 22:39

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини