Транс дъщерята на Мъск му отговори: В кетаминовото си опиянение ти отчаяно се нуждаеш от одобрението и възхищението на армия от "инцели"

  • 30 юли 2024 15:40

  • 3687
  • 1
Транс дъщерята на Мъск му отговори: В кетаминовото си опиянение ти отчаяно се нуждаеш от одобрението и възхищението на армия от "инцели"
© YouTube

Вивиан Джена Уилсън, транссексуалната дъщеря на Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател,, отговори на думите на баща си в интервю за NBC. Тя разказва, че той бил жесток с нея още от най-ранна възраст. Според нея милиардерът бил "отсъстващ и отчужден" родител.

Мъск даде интервю за психолога Джордан Питърсън и "Дейли уайър". В него той заяви, че синът му "Ксавие е мъртъв, убит от мозъчния вирус на "уокизма". Милиардерът допълни, че бил подмамен да подпише терапия за пубертетните блокери, когато Ксавие бил на 16 години, без да знае, че те причиняват стерилизация.

Уилсън Уилсън обаче казва, че това е лъжа. "Той не е бил измамен от никого и след първоначално колебание се съгласи, напълно съзнавайки последствията от терапията", казва транс дъщерята на Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател,.

Мъск: Вирусът на будното съзнание погуби сина ми! Ще сторя всичко, за да го унищожа

Уилсън разказва, че откакто се помни, Мъск е бил студен и отсъстващ баща. За нея и нейните братя и сестри са се грижели бавачки или майка им, а Мъск почти не е присъствал в живота им. Когато била малко дете, Мъск я тормозил за проявяване на "женственост". Той ѝ викал и я карал да говори по-дълбоко и дрезгаво още в четвърти клас.

Транс дъщерята на Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, стига по-далеч в профила си в социалната мрежа Threads.

"Цялото това нещо е напълно измислено и има причина за това", пише тя. "Той не знае каква съм била като дете, защото просто го нямаше, а през малкото време, в което бе там, аз бях безмилостно тормозена заради моята женственост и странност. Очевидно той не може да каже това, затова ме свежда до дребен стереотип, който да използва по свое усмотрение".

"От малък той имаше признаци да е гей с лек аутизъм. Два фактора, които причиняват неувереност в пола. Знаех това, когато той бе само на 4 години. Обичаше мюзикъли и театър. Когато ми подаваше якето, казваше, че съм "Шармантен". Но той не бе момиче", пише Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, в Twitter.

Мъск призна, че употребява кетамин

"Всичко това е измислица. Буквално не се е случвало никога. Кое 4-годишно дете ще обича мюзикъли и ще използва подобни думи. Но както кажеш. Законно съм призната за жена в щата Калифорния и не се интересувам от мненията на тези, които са под мен. Това не важи за теб, защото в кетаминовото си опиянение ти отчаяно се нуждаеш от одобрението и възхищението на армия от инцели (бел. ред.: термин, свързан с онлайн субкултура от хора, които твърдят, че не могат да открият романтичен или сексуален партньор за себе си). И те бързо ти го дават. Имай малко връзка с реалността", отговаря Вивиан Уилсън в Threads.

Тя допълва, че още с навършването на пълнолетие, е решила да се откаже от името си и да прекъсне всяка връзка с баща си.

Заради трансджендър закон: Илон Мъск мести “СпейсЕкс” и “Х”

Илон МъскИлон Мъск Ѝлон Рийв Мъск (на английски: Elon Reeve Musk, /ˈiːlɒn ˈmʌsk/) е канадско-американски инженер, изобретател, има общо 12 деца от три различни жени.

Вивиан и брат ѝ Грифин са неговите първородни близнаци. Заедно с тях, Мъск има още три деца от първата си съпруга Джъстин Уилсън. Той има три и от бившата си приятелка Граймс и три от Шивон Зилис - изпълнителния директор на компанията му за мозъчни чипове Neuralink.

По желание на Мъск някои от децата му носят доста странни имена, като X Æ A-12, Exa Dark Sideræl Musk и Techno Mechanicus.

Последвайте канала на

Теодора Павлова
3687 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2024.07.30 | 16:23

1
Искате луд сeкc за 3 чaса, силна еpeкция, продължителна липса на еякyлация и повишен тeстостеpон! Сега е възможно и бeзoпасно, лично го изпpобвах! И прочетох за този метод тук:----> use.my/woodman

Добави коментар

Водещи новини