Вергов: Боря се за повече справедливост, омерзен съм от политиката в България

  • 14 юни 2024 08:13

  • 2514
  • 3
Вергов: Боря се за повече справедливост, омерзен съм от политиката в България
© Булфото

„Омерзен съм от политиката в България и е очевидно, че трябва нещо да се промени. Това, за което се боря, е повече справедливост“, категорично заяви актьорът пред "Ретро".

До този момент освен отвореното писмо, което публикува, Вергов не е коментирал в публичното пространство директно скандала с битата актриса Диана Димитрова, но с коментара му, че желае справедливост, вдигна малко завесите и очевидно се надява всеки да си получи заслуженото. Междувременно съдебната сага между Юлиан Вергов и Димитрова продължава.

През май Софийският районен съд гледа делото, заведено от актьора срещу колежката му за клевета. Тогава актрисата отиде лично в съда, докато Вергов не се яви, а изпрати адвоката си Ина Лулчева.

Обрат: Вергов съди Диана Димитрова

До делото се стигна, след като актрисата публикува във фейсбук снимки, на които е с посинено око и подуто лице. Тя дълго време отказваше да обяви кого обвинява за насилието след нея, след което след месеци на спекулации тя посочи колегата си от „Откраднат живот“ Юлиан Вергов. По случая прокуратурата не откри доказателства за нанесен побой и отказа да образува досъдебно производство.

Самата Диана Димитрова се отказа да съди Вергов. Актьорът обаче се почувства засегнат и заведе дело срещу колежката си. Двамата имаха възможност за постигане на извънсъдебно споразумение.

„Аз с този човек споразумение няма да сключвам“, категорична бе Димитрова.

Припомняме, че делото за клевета бе отложено за 9 юли. Причината е, че на заседанието не се яви вещото лице, изготвящо съдебно-компютърната експертиза. Тя трябва да докаже дали Димитрова е използвала обидни квалификации в личния си фейсбук профил по адрес на Вергов.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
2514 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Цв

2024.06.14 | 16:30

3
Да си само ти омерзен! То повече от половината народ е отвратен, не омерзен!
Анонимен

2024.06.14 | 11:52

2
Храненик на държавата

2024.06.14 | 10:31

1
Време е за НОВА БЪЛГАРСКА ПАРТИЯ "ЕДИННА БЪЛГАРИЯ" без Лица от последните 35г. (СДС - ДПС и подобразните им, всички членове на БКП предали БКП и преминали на страната на САЩ - НАТО), която ПУБЛИЧНО НА ГЛАС, ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИ ПО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, ОЧИ В ОЧИ с избирателите ЗАЯВИ ПРОГРАМАТА СИ ЗАПОЧВАЩА с 3 - три БАЗООБРАЗУВАЩИ ТОЧКИ: 1. ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО! 2. ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС! 3. ЧЛЕНСТВО В ЕВРАЗИЙСКИЯ СЪЮЗ и БРИКС! НА ГЛАС ПРЕД ИЗБИРАТЕЛИ, ОЧИ В ОЧИ, ПРЕДАВАНО ПО ВСИЧКИ МЕДИИ В БЪЛГАРИЯ И ПО-СВЕТА. ЗА ТАКАВА ПАРТИЯ С ТАКАВА ПРОГРАМА НА ГЛАС ЗАЯВЕНА И ПОДПИСАНА ПРЕД СВЕТА ЩЕ ГЛАСУВАМЕ 90% ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕГЛАСУВАЩИ! Времето на ЕВРОНАТО СДС - ДПС АНТИРУСКИ метежници от 90-те и подобразните им късни МЕЛЕЗИ ГЕРБ СВЪРШИ! АНТИРУСКИТЕ ПОЛИТИКИ и ПОЛИТИЦИТЕ прокарващи ги трябва да бъдат ИЗМЕТЕНИ! ВРЕМЕНАТА в 2024г. ВЕЧЕ СА ДРУГИ, САМО РУСИЯ, ЕВРАЗИЯ и БРИКС! Изборите го показаха, само 10% от вота е за ЕВРОНАТО, 90% са ПРОТИВ ЕВРОНАТО! САМО РУСИЯ и БРИКС! Австрия, Унгария, Чехия, Словакия, Словения и Сърбия се разграничават от ЕС и НАТО и правят СЪЮЗ партньор на БРИКС! КЪМ НЕГО ЩЕ СЕ ПРИСЪЕДИНЯТ още БЮРМ....ЧЕРНА ГОРА....! АЗЕРБАЙДЖАН, ГРУЗИЯ, ТУРЦИЯ и ГЪРЦИЯ ще влязат в БРИКС! ПРИДНЕСТРОВИЕ и ГАГАУЗИЯ излизат от МОЛДОВА! САЩ и ЗАПАДА НАПУСНАХА АФРИКА, МАЛА АЗИЯ и ЧЕРВЕНО МОРЕ! СУЕЦА е КАНАЛ НА БРИКС! БРАТСКА КУБА, НИКАРАГУА и ВЕНЕЦУЕЛА РАЗВРЪЩАТ с РУСИЯ БАЗИ в КАРИБСКО МОРЕ! МЕКСИКО Е СЪЮЗНИК на КИТАЙ и БРИКС! СЕВЕРНА КОРЕЯ и ВИЕТНАМ са СЪЮЗНИЦИ на РУСИЯ, КИТАЙ и БРИКС! ТАЙВАН се връща в КИТАЙ! АСЕАН са партньори по БРИКС!

Добави коментар

Водещи новини