Емилия: Имам мечти и те са свързани с музиката

  • 13 юни 2024 09:08

  • 11553
  • 6
Емилия: Имам мечти и те са свързани с музиката
© Булфото

Наскоро фолкдивата Емилия се появи с прелюбопитен тоалет, който подчерта доста наедряло коремче, което веднага хвърли феновете й в смут и любопитство. Е, самата певица реши да разкрие истината по въпроса в профила си в социалните мрежи.

А повод за съмнения даде един кадър, който толкова светкавично обиколи публичното пространство, че на певицата явно не й оставаше друго, освен да признае какво точно се случва.

"Не, не съм бременна и нямам такива планове за в бъдеще. Благодаря на Господ за прекрасните ми деца, но за още няма да ми стигнат силите. Имам други мечти и те са свързани с музиката. Песни, които имам в сейфа. Ще ви ги представям една по една.....", пише Емилия в Инстаграм профила си. 

Нов слух: Бременна ли е Емилия?

В поста си изпълнителката направи и анонс за новата си песен: "Да си шмекер през лятото не е никак лошо. Затова избрах да започнем заедно лятото с "Шмекерия" и отново с уникалния Флорин Салам. Не искам да пиша нищо за тази песен и да ви я хваля колко е уникална и че съм вложила душата си.

Всички песни, които правя ги изживявам и ги премислям многократно до последния детайл. Така, че думите са излишни. Днес (13 юни) ще обявя датата на премиерата. И аз вече нямам никакво търпение...", написа още певицата

Последвайте канала на

Росица Валентинова
11553 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
иван

2024.06.13 | 12:44

6
тая пак глътнала фудболната топка като зайците е
Мангал надежда доййчева

2024.06.13 | 09:28

1
!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Наде.жда Дой.чева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеъ.р ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Наде.жда Дойч.ева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!!
Мангал надежда доййчева

2024.06.13 | 09:33

5
!!! надежда доййчева и Полина Станчева Хамид !!! Снимка. Статия. Гугъл. Измамници. Пазете се
Мангал надежда доййчева

2024.06.13 | 09:32

4
!!! надежда доййчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Архив. Гугъл. Новини Бг. Мангалко надежда доййчева абе много си грозна, като залудо разносиш миризлива пуутка.
Бивш от МВР76

2024.06.13 | 09:31

3
!!! Осъдиха всички от българската група, извършила най-голямата измама с помощи в Англия !!! Кви българи. Мангали.
Бивш от МВР76

2024.06.13 | 09:29

2
Новини Бг, че мангалите правят брутални измами, като тия мангали наскоро.

Добави коментар

Водещи новини