Психолог даде тежка диагноза на Галена

  • 12 юни 2024 13:38

  • 10156
  • 6
Психолог даде тежка диагноза на Галена
© Булфото

Специалист даде тежка диагноза за психическото здраве на певицата Галена. Наскоро в телевизионно интервю чалга дивата разкри, че дори малкият й син е забелязал, че на участията си е весела и пълна с енергия, докато вкъщи е лежерна и няма сили дори да говори.

Това поведение на певицата се оказа доста притеснително и специализираният психолог Рама Кахул й постави диагноза и съветва всички хора със сходни симптоми да потърсят помощ, за да не стигат до крайности. 

"Моето мнение като психолог е, че ако си енергичен и в настроение на работа и пред хора, но вкъщи си пълна противоположност на това - летаргичен, неразговорлив, без тонус - това със сигурност означава, че нервната ти система е претоварена до крайност. Използваш цялата си енергия , за да може да изглежда пред хората, че си добре и всичко е нормално. А то далеч не е така. Това е и причината вкъщи да се усмихваш много рядко, да отговаряш с по една дума и да си все по-отдалечен емоционално от твоя партньор", казва тя по повод думите на Галена. 

Алкохолът не прощава: Галена налита на бой

"Ако нервната ти система е претоварена е силно вероятно да изпиташ и някой от тези симптоми - отпадналост; нужда от изолация; да си прекалено чувствителен към светлина и звуци; да имаш необясними болки по тялото; прегърбена стойка; да ти е трудно да станеш сутрин; невъзможност да заплачеш, колкото и да ти е тежко и още много други", обръща внимание още специалистът. 

"Психическото здраве не бива да се пренебрегва. Не е нужно да стигаш до крайни състояние, ако си обърнеш внимание навреме и разпознаеш сигналите, че нещо не е наред. Потърсете помощ", категорична е Рама Кахул.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
10156 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
......

2024.07.25 | 16:15

6
dosta istini ima v kazanoto

2024.06.12 | 23:45

5
Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена----> use.my/arctik

2024.06.12 | 19:21

4
Не е нужно да си психолог за да кажеш диагнозата на патологично отклонената Галена. Аз добавям, леспбийка от класа. да си лесбийства, защо ни я показват по медии, НАПРАВО НИ СЕ ПОВРЪЩА от вида й!
ХараКиро Тъпото

2024.06.12 | 16:56

3
От "сиропите за кашлица" ще да е или от пиците с кристали. Ами да пита Киро Тъпото от къде му доставят качествени кристали, че да не я боли главичката.
ивайло

2024.06.12 | 16:06

2
преди работа пие нурофен и за това е весела
самун

2024.06.12 | 15:14

1
на работа избелва носа а в къщи като е вече я е пуснало и за това няма настроение

Добави коментар

Водещи новини