Даниел Петканов се гушка с ново гадже

  • 03 юни 2024 14:18

  • 5081
  • 7
Даниел Петканов се гушка с ново гадже
© Фейсбук

Даниел Петканов се разведе с Александра Богданска преди 2 години, но чак сега се осмели да се покаже с друга жена. Той пусна кратък клип в социалната мрежа, в който се гушка с млада дама в леглото. Не е сигурно обаче дали момичето му е официална приятелка или просто рекламират заедно продукти за коса. „Това гаджето ти ли е?” питат последователи на Лудия репортер в инстаграм. Отговор обаче няма.

След развода Даниел хич не си губел времето да страда по бившата и веднага се регистрирал в известен сайт за запознанства, издават хора от обкръжението му. Не търсел сериозни отношения, а искал само да се забавлява. Семейният живот му омръзнал и не желаел пак да се задомява. След 2 години хойкане обаче това може и да се е променило.

Говори се, че Петканов бил като отвързан след раздялата с Богданска и прекарал не една или две през леглото си. Тя също не се застоя сама, дори в момента има връзка с младия бизнесмен Мартин Иванов. За него се знае, че е бил с певицата Мария Илиева, имал е амбиции да пробие в музикалните среди, но засега те не са се осъществили. Манекенката го е запознала със сина си Габриел и детето го е приело добре.

Хубавото в случая е, че Петканов и Богданска не се намразиха и успяха да запазят нормална комуникация в името на наследника им. Това не е и първата им раздяла. Още преди да сключат брак те се изпокараха много грозно заради изневяра на Александра с богатия италианец Макс. Впоследствие  се оказа, че и Даниел е кръшкал многократно. След сватбата пък се появили други проблеми. Лудия репортер започнал да се потиска, че жена му станала по-успешна от него. В началото той бе по-известният от двамата, но впоследствие ситуацията се промени. Сега Богданска е една от най-известните родни инфлуенсърки и има половин милион последователи в инстаграм. Даниел също се оправя добре, но не може да задмине бившата си по популярност, пише Хотарена.

Дани Петканов в лют скандал с жена на столичен булевард, заплашиха го с бой

От известно време Петканов е подхванал ново начинание – занимава се с трейдинг. Трейдъри се наричат участниците на финансовите пазари, които търгуват с валути, акции, стоки, индекси. Дали обаче е успешен в това поприще, все още не е ясно. Той е започнал да се облича по-официално, за да бъде и по- мотивиран в бизнес делата си. „От 8 месеца се опитвам да се развивам в трейдинга. Ежедневно се старая да правя неща, които ми помагат да имам отговорно отношение към него. Ризата, вратовръзката и елекът от днес стават част от моята рутина по време на трейдинг сесиите, независимо, че съм си вкъщи и никой не ме задължава”, сподели неотдавна Лудия репортер.

По време на брака му с Богданска тя непрекъснато му натяквала, че не изкарва достатъчно пари. Сега Даниел се е заел да я опровергае, като мисли всевъзможни схеми за печалба.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
5081 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ТРЕЗВО мислещ

2024.06.03 | 16:53

7
ТОВА ИЗПРАГНЕНИЕ дори из прагнението е по висхо от това несхто на пик4ара.. осхте схафа ЛИ??/ СмЪЪРТТТТ у ГЛАФАФАТА.. СмЪЪРРр и 4ааавето

2024.06.03 | 16:02

6
Ива съм,няма даси хвърля сопола за тоя.

2024.06.03 | 15:05

5
Същият гнусен и отвратен урунгел!!!!
Иван Пачеджиев.

2024.06.03 | 14:54

4
келеш

2024.06.03 | 14:53

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.03 | 14:52

2
Какъв е тоя пърдел уе?!
Коко

2024.06.03 | 14:34

1
Ауууууууу!!! Каква новина !!!

Добави коментар

Водещи новини