Виктория Бекъм: Животът е твърде кратък да броя калории, oбичам също и да си пийвам

  • 29 май 2024 17:23

  • 4245
  • 4
Виктория Бекъм: Животът е твърде кратък да броя калории, oбичам също и да си пийвам
© Getty Images, архив

Виктория Бекъм категорично заяви, че от известно време насам е спряла да брои калориите и какво мислят хората за нея.

50-годишната бизнес дама и бивша членка на групата Spice Girls каза в интервю за сп. Grazia следното: "Изградила съм дисциплина през годините. Не броя вече калориите и спрях да се интересувам от мнението на околните."

Дизайнерката изтъкна, че през годините е спазвала сериозни диети, тъй като се е чувствала несигурна в тялото си. "Това ми попречи да се наслаждавам на миговете с децата, да ги гледам как играят, защото постоянно мислех как изглеждам. Не бях уверена в себе си, нямах самочувствие."

По нейни думи като по-млада получавала много негативни коментари относно визията си, което я подтикнало да спазва строг режим. "Но вече спрях да слушам какво говорят за мен. Животът е твърде кратък да броя калории. Обичам също така да си пийвам."

Виктория Бекъм е яла едно и също в продължение на 25 години

Припомняме, че преди време в интервю нейният съпруг Дейвид бе заявил, че жена му "от години яде едно и също - риба и зеленчуци на пара." "За съжаление съм женен за човек, който яде едно и също нещо през последните 25 години. Откакто се запознах с нея, тя консумира само риба и задушени зеленчуци и много рядко се отклонява от това. Единствения път, когато реши да разнообрази менюто си, беше бременна с Харпър."

Последвайте канала на

Теодора Павлова
4245 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
kravar

2024.05.30 | 11:52

4
DRISLA NA DIARIQ !
Нок

2024.05.29 | 22:56

3
Браво, красива и умна.
Сър Стенли Ройс бащата на грубия кекс

2024.05.29 | 20:12

2
Сигурно и салам обича да си хапва
Николай Ралчев Тутракан

2024.05.29 | 17:47

1
Николай Петков Ралчев се казвам(Геят на Гейпвете и Импотентен маркуч) и живея в град Тутракан 760 0на ул.Панайот Хитов 5.Аз съм потомствен ненормален ГЕЙ на 48 години и си търся млад гей, който да ме опъва яко.Майка ми Надя Николова Драганчева на 72години от гр.Тутракан, ми разреши да живея с гей на семейни начала в домът ми. Аз цял живот живея заедно с родителите ми в къщата на дядо си, защото родителите ми не са си направили или купили никога собствен дом,защото са мързеливи паразити. Моят гей-любовник може да живее при нас.

Добави коментар

Водещи новини